% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

8c Plus Kalk Blok 720g

169   300
På lager (2 - 6 dage)

8c Plus Kalk Blok 720g - Kalk i blokke.

Mængde: 720g

Ønsker du det bedste kvalitet kalk, så er 8cPlus et rigtig godt valg. Se bl.a. her hvorfor:


Chalk Quality Tested - Betyder at alle kalk produkter fra 8cPlus er nøje testet af både virksomheden og blandt professionelle udøvlere. Kalk fra 8cPlus skal være af den bedste kvalitet og derfor accepteres den reneste kvalitet kun til kunden.


Made in BCN since 1998 - 8cPlus produktionen er i Barcelone. Her samles alt råmaterialet og godkendes og kommes på emballage.


Dolomitic Origin - Alle råmaterailer kommer fra Dolomitterne. Dolomitterne er en bjergkæde i Italien, beliggende i de sydlige kalkalper. Det højeste bjerg i bjergkæden er Punta Penia, beliggende i bjergkæden Marmolada, der er 3.343 m over havets overfalde.


Free for heavy metals - Hvilket betyder, at du her får et produkt uden tungmetaller. Tungmetaller er et problem i mange kalkprodukter. Tungmetallerne er farlige for dit helbred, da det går i lunderne og dine blodbaner. Derfor anbefaler vi, at du altid vælger et kalk produkt uden tungmetaller.


Free for gluten - Alle produkter fra 8cPlus er rene produkter. Der er flere produkter på markedet, som indeholder gluten. Dette gør klak produktet dårligere og du bør holde dig fra disse produkter.


Quality Certification ISO 9001 - Manufacturing meets Quality requirements - Kvalitet i verdensklasse!


Allergen Free - Alle produkter fra 8cPlus er allergivenlige.


Accredited as food additive E504ii - Produkterne fra 8cPlus er så rene, at du faktisk kan spise dem. Vi anbefaler dog, at du anvender kalken til sport.

  • Brand