Blackroll DuoBall Massagebold 12cm

Blackroll DuoBall Massagebold 12cm

219
På lager

Afstanden imellem de to bolde, gør Blackroll DuoBall Massagebold perfekt til massage langs rygraden. Herved opnår du det perfekte tryk, på hver side af selve rygraden og opnår en skånsom massage blot ved dette simple produkt. Du kan både lave øvelserne på gulvet eller op af en væg. Det er nemt at prøve sig frem, så du kommer frem til de perfekte øvelser til dig og dine behov. Blackroll DuoBall Massagebold er også velegnet til massage på arme og ben. Du kan let rulle bolden under benet eller armen, og opnå en behagelig effekt for musklerne i kroppen.

Denne Blackroll DuoBall Massagebold måler 24 x 12 x 12cm og er den store model fra Blackroll.

Alle Blackroll produkterne er fremstillet i Tyskland og kvaliteten skinner igennem. Produktions kvaliteten er gennemført og kommer til udtryk, når du får din Blackroll DuoBall Massagebold i hånden. Kvaliteten kommer rigtig til sin ret, når du prøver din Blackroll Roller første gang. For eftertiden har du aldrig lyst til at træne med andet end Blackroll produkter. Til de nørdede, som går ekstra meget op i kvaliteten, så er Blackroll DuoBall Massagebold produceret med en kvalitets sikkerhed på: DIN ISO 9001:2000.

Udover at være et produkt i topklasse, så er Blackroll DuoBall Massagebold også et miljøvenligt produkt og er produceret under CO2 neutrale forhold. Produktionen går meget op i en energibesparende produktion og at alle produkterne i udstyret er af samme neutrale kvalitet. Derved er Blackroll DuoBall Massagebold også et allergivenligt træningsprodukt. Noget som vi kun ser ved træningsudstyr i denne kvalitet.

Materialerne er 100% genanvendelige og fri fra drivmidler og kemikalier. Skånsom ved hud og krop.

  • Brand
  • Computer data 20127
  • Farve Sort
  • Længde 12 cm