Blackroll Foam Roller PAKKETILBUD

Blackroll Foam Roller PAKKETILBUD

549   599
Fjernlager 12 - 20 dage

Blackroll Groove 30 cm og Blackroll Standard 30 cm.

Du kan nu selv være med til at gøre din restituering bedre og nemmere, med dette pakketilbud!

Du får både Standard 30 cm modellen SAMT Groove 30 cm.

Blackroll er den absolutte topklasse indenfor muskellindrende træningsudstyr. Blackroll konceptet bygger på kvalitet, viden og holdbarhed. Denne Blackroll Foam Roller Standard i Sort har en mild hårdhed. Perfekt til dig, som er i tvivl om hvilken hårdhed du skal vælge. Du får en foamroller, som dækker et bredt perspektiv og er velegnet til de klassiske foam roller øvelser.

Alle Blackroll produkterne er fremstillet i Tyskland og kvaliteten skinner igennem. Produktions kvaliteten er gennemført og kommer til udtryk, når du får din Blackroll Foam Roller i hånden. Kvaliteten kommer rigtig til sin ret, når du prøver din Blackroll Roller første gang. For eftertiden har du aldrig lyst til at træne med andet end Blackroll produkter. Til de nørdede, som går ekstra meget op i kvaliteten, så er Blackroll Foam Roller Standard Sort produceret med en kvalitets sikkerhed på: DIN ISO 9001:2000.

Udover at være et produkt i topklasse, så er Blackroll Foam Roller Standard også et miljøvenligt produkt og er produceret under CO2 neutrale forhold. Produktionen går meget op i en energibesparende produktion og at alle produkterne i udstyret er af samme neutrale kvalitet. Derved er Blackroll Foam Roller Standard også et allergivenligt træningsprodukt. Noget som vi kun ser ved træningsudstyr i denne kvalitet.

Materialerne er 100% genanvendelige og fri fra drivmidler og kemikalier. Skånsom ved hud og krop.

  • Brand
  • Computer data 20127
  • Diameter 15 cm
  • Dimensioner 30 x 15 cm
  • Hårdhed Meget hård
  • Længde 30 cm
  • Type Foam Roller