Blackroll PRO Foam Roller Hård Grå 30cm

289   349
Fjernlager 4 - 10 dage

Denne foam roller er den hårdeste Blackroll på markedet. 50% hårdere end Blackrolls Standard Foam roller. Denne hårdhed er perfekt til dig, som ønsker en meget effektiv massage. Du opnår et rigtig godt tryk ved øvelserne, så det er også nødvendigt du ved hvordan du skal træne, hvis du vælger denne Blackroll PRO Foam Roller. Er du ny med en foam roller, anbefaler vi at du vælger en af de blødere udgaver fra Blackroll. Vi har hele udvalget og er du i tvivl, kan du altid kontakte os.

Alle Blackroll produkterne er fremstillet i Tyskland og kvaliteten skinner igennem. Produktions kvaliteten er gennemført og kommer til udtryk, når du får din Blackroll Foam Roller i hånden. Kvaliteten kommer rigtig til sin ret, når du prøver din Blackroll Roller første gang. For eftertiden har du aldrig lyst til at træne med andet end Blackroll produkter. Til de nørdede, som går ekstra meget op i kvaliteten, så er Blackroll PRO Foam Roller produceret med en kvalitets sikkerhed på: DIN ISO 9001:2000.

Udover at være et produkt i topklasse, så er Blackroll PRO Foam Roller også et miljøvenligt produkt og er produceret under CO2 neutrale forhold. Produktionen går meget op i en energibesparende produktion og at alle produkterne i udstyret er af samme neutrale kvalitet. Derved er Blackroll PRO Foam Roller også et allergivenligt træningsprodukt. Noget som vi kun ser ved træningsudstyr i denne kvalitet.

Materialerne er 100% genanvendelige og fri fra drivmidler og kemikalier. Skånsom ved hud og krop.

Din Blackroll PRO Foam Roller Hård Grå 30cm er nem at rengøre og er vandtæt. Så du kan uden problem, vaske din Blackroll Foam Roller over med en sprit klud eller lignende.

Alt i alt et produkt i verdensklasse. En Foam Roller, fås ikke bedre end Blackroll PRO Foam Roller Grå 30cm.

Vejer du 100kg eller over, skal du altid vælge Blackroll PRO Foam Roller, da den så vil være det bedste valg for dig.

  • Brand
  • Diameter 15 cm
  • Dimensioner 30 x 15 cm
  • Dimensioner (emballage) 30 x 15 cm
  • Hårdhed Meget hård
  • Længde 30 cm
  • Type Foam Roller
  • Vægt 184 gram