Cable Rope Overhead Triceps Extension

Cable Rope Overhead Triceps Extension med reb er en god øvelse til at træne og påvirke det lange hoved af triceps mere intenst.

Guide til Cable Rope Overhead Triceps Extension:

  1. Stå med ryggen mod maskinen med dine hænder på håndtaget. Bemærk at hænderne må ikke komme længere tilbage end dit hovede
  2. Træk vejret ind og stræk dine arme lige ud. 
  3. Pust ud mens du fuldfører øvelsen
  4. Gentag øvelsen f.eks. 15x3

Vigtigt ved Cable Rope Overhead Triceps Extension: Husk at holde albuerne stille. Dvs. At dine overarme ikke bør bevæge sig.   

Fakta om Cable Rope Overhead Triceps Extension: Triceps er en meget større muskel end biceps. Triceps udgør ialt ⅔ af overarmens muskulatur. 

Gode råd til Cable Rope Overhead Triceps Extension: Variere mellem de forskellige håndtag (reb, stang, bøjet stang, V-formet stang) Simpelthen for at du ikke altid træner den samme variant.

Du kan gøre træningen af triceps mere intensiv, ved at holde en isometrisk spænding i et eller to sekunder i slutningen af øvelsen. 

At skulle varierer mellem de forskellige Triceps Extension øvelser, er det ikke så vigtigt hvilken en af de varianter du laver, men varier helst mellem øvelserne over tid – Dvs. En kombination af siddende, stående, unilateralt, bilateralt, og brug af de forskellige værktøj. Det kan være en god ide at køre de samme variationer i 6-10 uger af gangen, så du når at have en mærkbar fremgang inden du skifter.