Hvorfor bør du dyrke Crossfit?

Er du ikke kommet i gang med at træne crossfit endnu, så bringer Apuls.dk dig her 3 grunde til at komme i gang:

Konstant varierende træning:
Crossfit er en meget alsidig træning, som træner hele kroppen. Grunden til at crossfit er så alsidigt er, at der er så mange forskellige muligheder for øvelser. Det er nu ikke længere meningen, at du skal stå i fitness centret og lave de samme øvelser igen og igen. Med crossfit er det muligt at tage træningen med hjem og med få redskaber, opnå en træning der styrker hele kroppen. Crossfit kombinere styrketræning, gymnastiske øvelser og udholdenhed træning. Ved at kombinerer disse 3 træningsformer, opnår kroppen et langt bedre resultat, end du opnår med triviel styrketræning. Ikke nok med at det er god træning for din krop, så resultere denne træningsform også i, at din krop bliver klar på alle de fysiske udfordringer du møder i din hverdag.

Funktionelle bevægelser:
Funktionelle bevægelser de bevægelser der gavner dig igennem livet. Disse øvelser du støder på når du træner crossfit, er ikke øvelser som du kender dem fra styrketræning i fitnesscentret. Crossfit består af de bevægelser, som kroppen er beregnet til at udføre. Ved at træne crossfit, vil du lettere kunne komme igennem alle hverdagens fysiske udfordringer. Når du træner crossfit, er det vigtigt at have funktionelt tøj på, så du får det bedste ud af din træning.

Høj intensitet:
Intensitet er en faktor der beskriver hvor hurtigt du får opgaven løst. Her har crossfit virkelig en af sine fordele inden for træning. Crossfit har en høj intensitet under hele din træning og gør derfor at du får et ebdre resultat i sidste ende. Når man træner i et fitnesscenter, ser man tit en tendens til, at man slapper meget af imellem sættende. Når du træner crossfit, trænes der igennem og du får derfor det bedste udbytte af din træning.

Vær sikker på at lave øvelserne rigtigt:
Crossfit er en meget effektiv og sund træningsform, men det er yderst vigtigt at du udfører øvelserne 100% korrekt. Derfor vil vi kraftigt anbefale at du i starten udfører øvelserne sammen med en erfaren Crossfit udøver.

Hvis du har spørgsmål til crossfit, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi vil altid står klar med gode råd og vejledning.