BodyLab BCAA Instant Tropical Pineapple (300g)

BodyLab BCAA Instant Tropical Pineapple (300g)

159
På lager

Varebetegnelse: Kosttilskud

BodyLab BCAA Tropical Pineapple (300g)

BCAA er et af de mest anerkendte og benyttede kosttilskud blandt sportsudøvere. Det gælder både professionelle sportsudøvere og den private hjemmetræner.

BCAA skal være en frisk oplevelse og derfor leveres BodyLab BCAA Instant nu i mange smagsvarianter, som gør det muligt for dig, at vælge den smag du har det bedst med. Alle produkterne er helt uden sukker.

En bøtte BodyLab BCAA Instant indeholder 300 gram, svarende til hele 60 serveringer. Derved får du et meget koncentreret produkt, som er både billigere og bedre end mange af alternativerne.

Tilsæt 5 gram pulver til 3 deciliter iskold vand og du får den perfekte BCAA shake - perfekt før, under og efter træning.

Fremstillet af 100% vegansk BCAA. Der anvendes ikke BCAA af animalsk oprindelse, da denne type ofte er produceret i Kina og der er derved risiko for, at det er udvundet af bl.a. andefjer og svinehår. Dette produkt sikre dig kvaliteten af din kosttilskud til din træning.

Ingredienser
l-leucin, l-isoleucin, l-valin, emulgator (solsikkelecithin), inulin, surhedsregulerende midler (æblesyre, natriumbicarbonat), aromaer, 1 % ananaspulver, farve (Riboflavin), sødestoffer (sucralose, acesulfam-K).

NÆRINGSINDHOLD:
Ice Tea Peach (Dagsdosis 5g)
L-Leucin 1300 mg
L-Isoleucin 650 mg
L-valin 650 mg
 

OBS!
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost
Bør altid opbevares uden for små børns rækkevidde
Indtag ikke højere dosis end den angivne anbefalede daglige dosis

 

  • Brand
  • Smag Tropical Pineapple