Abilica

Abilica er et brand under det Norske Mylna Sport, som er en stor virksomhed, der beskæftiger sig med mange brands inden for fitness træningsudstyr. Abilica er et varemærke, som går op i kvalitet til retfærdige priser. Priserne kontra kvaliteten er det som gør Abilica så iøjnefaldende og gør at mærket er så anerkendt som det er i norden. Abilica er meget nyt på det danske marked, men det bliver et mærke vi kommer til at se mere til, når det har fået lidt mere tid på markedet, og danskerne har fået øjnene op for kvaliteten i mærket. Abilica henvender sig primært til folk som ønsker den lidt bedre kvalitet. Folk som ikke vil gå på kompromis med deres træningspodukter. Abilica leverer både top professionelle træningsmaskiner, samt lidt billigere træningsmaskiner til hjemmetræning.    

Abilica Danmark er stærkt upcoming og er uden tvivl et mærke mange danskere vil nyde godt af til deres træning. Man kan tydeligvis mærke, at det er et stort nordisk mærke bag navnet. Med det mener vi, at når det kommer til service på fx træningsmaskiner, oplever vi en meget hurtig service tid og kunden får hurtigt udført det ønskede produkt.

Generelt producerer Abilica træningsudstyr i en meget høj kvalitet. Abilica er kendt for at have en højere value-for-money, end andre lignende mærker.

Blandt andre varemærker fra Mylna Sport ser vi bl.a. Sklz og Nordic.

Abilica's egen hjemmeside kan ses her: Abilica.no

Læs mere
Sorter efter: