Concept2 Model D PM5 Romaskine Sort

Denne Concept2 romaskine har den nye computer, kaldet PM5. Computeren er blevet forbedret på en lang række måder og er bl... Læs mere
På lager
10.000 kr

8.295 kr

Specifikationer - Romaskiner
Bremsesystem Luft
Justering af modstand Manuel
Computer data Avanceret PM5 computer, som har ekstremt mange muligheder. Du kan også sammenkoble flere forskellige romaskiner, så i kan konkurrere imod hinanden
Træningsprogrammer Ja
Modstandsniveauer 1 - 10
Watt funktion Ja
Brugerprofiler Ja
Pulsmåling Pulsbælte (tilkøb)
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Sædehøjde 35 cm
Dimensioner 240 x 61 x 90 cm
Foldbar Ja
Dimensioner - Sammenfoldet 84 x 64 x 135 cm
Vægt 26 kg
Maks. brugervægt 226 kg

Denne Concept2 romaskine har den nye computer, kaldet PM5.

Computeren er blevet forbedret på en lang række måder og er bl.a. blevet tydligere samt mere driftsikker.

Concept2 Romaskinerne betegnes som verdens bedste. De har en holdbarhed og funktionalitet der langt overgår alle andre på markedet.

Konstruktionens styrke er også let at se på den maksimale bruger vægt, som er på hele 226kg - det højeste på nogen træningsmaskine på Apuls.dk.

Model D, PM5 Romaskinen er modellen med den store træningscomputer. Forskellen til PM3/PM4 er at denne model har nogle flere funktioner, som er særligt egenet til kommericielt brug. Den har trådløs tilkobling af pulsbælte (der medfølger IKKE et pulsbælte). Den er selvgenererende, hvilket vil sige, at den producerer sin egen strøm og har indbygget batteri - når romaskinen bruges lades batteriet op. På den måde skal i aldrig bøvle med ledninger, men kan placere den frit, i et tæt pakket fitnessrum.
Derudover kan PM5 forbinde til andre PM5 enheder - både trådløst og via kabel. Denne funktion bruges til at konkurrere mod hinanden live. Modstanderen kan følges på hver skærm og der kan spilles forskellige spil som eksempelvis hvem der først kommer til 5km eller gennemfører fiske-banen. Det er en super sjov funktion, der motiverer til mere træning.
ANT+ teknologien i PM5 tillader at opdatere enheden gratis, når der bliver udviklet nye spil og funktioner. Dette er også enestående for PM5 enheden og får computerens levetid til at være livslang, ligesom selve romaskinen.

PM5 træningscomputeren har naturligvis også alle de samme funktioner som PM3, som eksempelvis visning af tid, distance, hastighed, pace, forbrændte kalorier samt watt. Du kan få vist 5 forskellige skærme på computeren, som du ser herunder:

Der er også et LogCard inkluderet, som gør det muligt for dig at flytte dine træningsresultater mellem flere Concept2 romaskiner. Der er USB port, så du kan overføre dine data til PC eller MAC.

Træningscomputeren er utrolig let at bruge og de mange funktioner styres af få knapper, så der er ikke meget at holde styr på - du skal bare koncentrere dig om den korrekte stilling af kroppen. Som du kan se på billedet herunder træner en romaskine meget store dele af kroppen, hvilket er årsagen til at den er så effektiv. Det er også årsdagen til at de benyttes af så mange elite sportsudøvere.

Dimensioner: 244 x 61 x 36cm.
Romaskinen kan let foldes sammen, så den kun fylder: 63,5 x 83,8 x 137cm.
Vægt: 29,5kg.

Hvis ikke du har brug for de ekstra kommercielle funktioner, men i stedet hellere vil have en billigere romaskine, kan du se på Concept2 Model D PM3 modellen.

Skrøbeligt gulv? Læg nogle Floor Guards under, hvis du vil skåne dit gulv mod ridser og skrammer, og ønsker en mindre lydisolering.

 
 
Datablad for Concept2 Model D PM5 Romaskine Sort
Jannie
20/01/2017

Concept2 er bare bedst..

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God