Concept2 Model E PM5 Romaskine Grå

Model E har en noget højere siddehøjde end Model D - det betyder at den er langt lettere at komme på og af. Siddehøjden .. Læs mere
På lager
12.000 kr

10.495 kr

Specifikationer - Romaskiner
Bremsesystem Luft
Justering af modstand Manuel
Computer data Avanceret PM5 computer, som har ekstremt mange muligheder. Du kan også sammenkoble flere forskellige romaskiner, så i kan konkurrere imod hinanden
Træningsprogrammer Ja
Modstandsniveauer 1 - 10
Watt funktion Ja
Brugerprofiler Ja
Pulsmåling Pulsbælte (tilkøb)
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Sædehøjde 51 cm
Dimensioner 240 x 61 x 90 cm
Foldbar Ja
Dimensioner - Sammenfoldet 119 x 69 x 118 cm
Vægt 29 kg
Maks. brugervægt 226 kg

Model E har en noget højere siddehøjde end Model D - det betyder at den er langt lettere at komme på og af. Siddehøjden er 51cm, hvor model D kun har 35cm. Det er en stor fordel for jer der er besværet i knæ, hofter eller lignende. Model E er al den funktionalitet og kvalitet, som Model D tilbyder, bare med en række ekstra tilføjelser.

Model E kommer udelukkende med den store PM5 computer, som giver dig en lang række flere funktioner end PM5. Den er eksempelvis selvgenererende, hvilket betyder at du ikke skal placere romaskinen tæt på en stikkontakt - du kan placere den lige hvor den passer bedst ind. Det indbyggede batteri vil lade op når du benytter den og den starter i samme sekund som du begynder at bruge Concept2 romaskinen. Derudover kan den forbindes til andre PM5 romaskiner, så i kan konkurrere og spille imod hinanden - det er en sjov funktion der motiverer til mere.

Din PM5 træningscomputer kan aldrig blive forældet, for du får også mulighed for at opdatere den, så du i fremtiden kan få nye funktioner, som ikke engang er udtænkt endnu. Det er super nemt og gøres med den indbyggede USB indgang, som i øvrigt også kan overføre dine træningsstatistikker og resultater til PC eller Mac. Der medfølger også et LogCard, så du kan overføre dine resultater til et dankortlignende kort, som du kan tage med over i andre Concept2 maskiner.

PM5 har også de samme funktioner som PM3 computeren, som er visning af distance, tid, hastighed, pace, forbrændte kalorier samt ergometer watt. Menuen fungerer super godt og intuitivt, så den er let at finde rundt i. Det er muligt at se fem forskellige visninger på skærmen, som er al information, kraftkurve, pace boat, diagram samt stor, tydelig skrift.

Dimensioner: 244 x 61 x 100cm. Den kan sammenfoldes til 68,6 x 119,4 x 137,2cm, så den fylder i højdeni stedet.

Roning aktiverer hele kroppen og derfor er en romaskine uundværlig - uanset om du er ung eller ældre. Det er både ryg, ben, core, overkrop samt hjerte og lunger der bliver styrket ved brug af en romaskine. Der medfølger en vejledning, så du kan benytte romaskinen helt korrekt og når du først er blevet god til det, vil du se en enorm effekt på meget kort tid. Dette skyldes at en romaskine aktiverer så store dele af kroppen.

Herunder kan du se størrelsesforskellen på Concept2 Model D samt Concept2 Model E. Den højeste er Model E. Årsagen til højden er en lettere adgang til romaskinen.

Har du trægulv eller andet der let får ridser, bør du have nogle Floor Guards under din romaskine.

 
Datablad for Concept2 Model E PM5 Romaskine Grå

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God