• - 51 kr
    cPro9 Dørribbe
  • <
  • cPro9 Dørribbe
  • cPro9 Dørribbe
  • cPro9 Dørribbe
  • cPro9 Dørribbe
  • +8
  • >

cPro9 Dørribbe

cPro9 Dørribbe til simpel montering i en døråbning. Dørribben kan let monteres ved at skrue i hver siden, sålede.. Læs mere
På lager
200 kr

149 kr

Specifikationer - Pull-up-bar
Montage Døråbning
Påkrævet bredde på døråbning 63 - 93 cm
Mulighed for dips Nej
Bredt greb Nej
Smalt greb Ja
Materiale på håndtag Mosgummi
Dimensioner 63-82,5 - 4,7 cm
Vægt 1,615 kg
Tilbehør Nej
Dimensioner (emballage) 65,5 x 5,8 x 5,8 cm, 1,8 kg

cPro9 Dørribbe til simpel montering i en døråbning.

Dørribben kan let monteres ved at skrue i hver siden, således at dørribben kommer til at sidde stramt i døråbningen. Denne cPro9 dørribbe model kan faktisk benyttes af personer med en meget høj vægt, da der medfølger et sæt gummi-dubber, som kan skrues fast i dørkarmen og derved holde dørribbe oppe, selvom personvægten er høj.

For enden af hver side på dørribben, er et par tykke gummi ringe, som sikrer at du ikke laver mærker på din dørkarm, når den benyttes.

En dørribbe som denne cPro9 model, giver dig mulighed for at træne flere forskellige områder af kroppen, alt efter hvilken øvelse du udfører. De fleste kender pull up øvelserne, hvor du træner overarme samt ryg, men der er mange flere muligheder. Du kan eksempelvis også styrke mavemusklerne, ved at trække benene op under dig, når du hænger i cPro9 dørribben. Alt efter hvor bredt du holder på din dørribbe, kan du ramme en bred eller en smal del af dine rygmuskler.

Den simple cPro9 dørribbe er let at benytte og at gemme væk i hjemmet, når den ikke er i brug. Dørribben er fremstillet i en god kvalitet og har en komfortabel mosgummi på hele grebsområdet, således at du får en komfortabel, men stadig effektiv træning. Dørribbens mosgummi belægning er 4mm tyk og meget fast, hvilket giver dig høj kontrol. 

Det er en nødvendighed at døråbningen er imellem 63 og 93 cm, for at du kan monteres cPro9 cPro9 dørribben i hjemmet. Dette er dog en normal dørbredde, så den vil passe i stort set alle hjem.

Vægten på denne cPro9 dørribbe er 1,6 kg og denne forholdvist høje vægt, vidner også om den gode kvalitet.

Datablad for cPro9 Dørribbe

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God