Erhverv

Hos Apuls har vi stor erfaring indenfor design og etablering af fitness- og motionsrum i alle størrelser. Vi leverer professionelt træningsudstyr til kommercielle fitnesscentre, firmaer, hoteller, skoler og institutioner mv. Vi lægger stor vægt på professionel og personlig rådgivning, hvor vi tilbyder skræddersyet løsninger der tager udgangspunkt i kundens behov og ønsker. Vi står altid klar til at hjælpe - både når det gælder et helt nyetableret motionsrum eller hvis der blot skal suppleres med maskiner/udstyr.

Kontakt vores kompetente medarbejdere på tlf. 92 92 17 17 eller på mail erhverv@apuls.dk

 

 Firmafitness

Sportsklubber- og Haller Skoler og Institutioner

Foreningsfitness Hotelfitness

Fysioterapi Personlig Træner

 

Referencer

Vi tilbyder

Finansering af fitnessudstyr Service på fitnessudstyr Design og indretning af fitnesscenter

 

Odin PRO Fitness

Odin PRO Kredsløb Odin PRO Træningsmaskiner Odin PRO Styrketræning

 

Forslag på fitness- og motionsrum

Motionsrum 20 - 40 m2 Motionsrum 50 - 90 m2 Motionsrum +100

 

Læs mere
Sorter efter:

Apuls erhverv

Apuls er din leverandør af fitness- og motionsudstyr til professionel brug. Hos os er ingen opgaver for store eller for små - uanset om man er et kommercielt fitnesscenter eller en mindre virksomhed, står vores kompetente rådgivere altid klar med hjælp og vejledning. Vi lægger stor vægt på personlig og professionel rådgivning, hvor kundens behov og ønsker altid kommer i første række. Vi leverer ikke blot træningsudstyr - vi gør en dyd ud af at tilbyde kunden en helhedsoplevelse ud over det sædvanlige. For os er sparring og samarbejde vigtigt, og i fællesskab med kunden er vores fornemmeste opgave at finde frem til den helt rigtige løsning. Der er ofte stor forskel på hvilken løsning, der er den helt rigtige.

Hvorfor vælge Apuls som samarbejdspartner?

Hos Apuls er vi med igennem hele processen - fra idé og tanke, til handling og udførelse. Med vores store erfaring indenfor fitness- og motionsudstyr, har vi et bredt kendskab til branchen - så om det gælder et nyt kommercielt fitnesscenter, eller man blot ønsker at supplere med nogle maskiner/udstyr i det lokale motionsrum, er vi altid klar til at hjælpe og rådgive.

Et tilbud fra Apuls er helt uforpligtende og gratis, og ønsker man et besøg af en vores dygtige konsulenter, gør vi selvfølgelig også gerne det - også helt uforpligtende og gratis. Vi ved nemlig, at to kunder er ikke ens, og behovet for et fitnessrum kan være vidt forskellige alt afhængigt af kunden. I samarbejde med kunden, og med inddragelse af vores idéer og tanker, bestræber vi os altid på at nå frem til lige præcis den løsning, der passer bedst til kundens behov og ønsker. Vores fornemmeste opgave er at lave en skræddersyet løsning, der sikrer brugerne de bedste træningsfaciliteter.

Med Apuls om bord er man sikker på at have en samarbejdspartner i ryggen med stor erfaring når det gælder køb af professionelt træningsudstyr til diverse motionsrum. Vi står altid til rådighed - også hvis det blot drejer sig om spørgsmål til en enkelt maskine, eller man har brug for vejledning i forbindelse hermed. Vores erfaring spænder bredt og vi leverer bl.a. udstyr til følgende:

 • Kommercielle fitnesscentre
 • Virksomheder
 • Hoteller
 • Idrætsklubber og haller
 • Foreninger
 • Skoler og institutioner
 • Fysioterapeuter
 • Personlig trænere

Høj kvalitet til ekstra skarpe priser! Vores brede udvalg af professionelt trænings- og motionsudstyr gør, at vi altid har det, som opfylder kundens kriterier. Så ligemeget om man er et kommercielt fitnesscenter, hvor presset og trykket på udstyret vil være ekstra hårdt, eller man blot ønsker udstyr til det lokale motionsrum, så finder man det hos Apuls. Vores produkter er i høj kvalitet og flot design - vi har nøje udvalgt vores sortiment baseret på kvalitet og design, da det er vigtigt disse to kriterier går hånd i hånd. For os er det vigtigt at udstyret kan holde til at blive brugt, og derudover må det gerne være lækkert at se på, så det er indbydende for brugerne af rummet. Et lyst og lækkert fitnessrum med flotte og kraftige maskiner er den perfekte opskrift på glade og tilfredse brugere.

Servicering af udstyr / serviceaftale

Hos os er I ikke glemt, når vi har leveret og etableret jeres nye motionsrum. Som sagt er vi med igennem hele processen - dette betyder at vi ikke slipper jer og lader resten være op til jer selv. Vi tilbyder efterfølgende service af maskiner og udstyr, og det er også muligt at tegne en serviceaftale der passer til den enkelte kunde.

Fordelen ved en serviceaftale er, at man får en form for sikkerhed. Her ved man, at udstyret vil blive gennemgået X antal gange om året, og dette skulle gerne sikrer at ens fitnessrum altid er klart til brug. En serviceaftale kan variere meget fra kunde til kunde, da behovet og forventningerne til aftalen ofte er forskellige alt afhængigt af rummet og dens brugere. Nedenfor kan ses nogle af de faktorer som en serviceaftale kan indebære:

 • Antal besøg pr. år
 • Størrelse på rum / mængde af udstyr
 • Kørsel
 • Servicetid

Behovet for servicering af træningsudstyr varierer meget og det er meget forskelligt hvornår udstyret har brug for et eftersyn. Hos Apuls anbefaler vi at man har en eller en lille gruppe, som har ‘ansvaret’ for motionsrummet. På denne måde sikrer man, at der altid er nogle som er opmærksomme på hvis der er fejl eller mangler på en maskine. I samarbejde med den/de ansvarlige finder vi frem til løsningen på problemet, så træningsrummet altid står klart til brug. Et ekstra lille tip, kunne også være at have et lille hæfte/en bog liggende i rummet, så brugerne nemt og enkelt kan skrive i, hvis de oplever problemer med en maskine. Det er dem som benytter rummet og bevæger sig rundt på de forskellige maskiner - det er derfor også dem som opdager hvis der skulle være noget galt med en bestemt maskine.

Som alternativ til en serviceaftale, tilbyder vi også ‘løbende’ service af udstyr eller hele motionsrummet. Har man det bedst med blot at ringe, når man oplever problemer med en bestemt maskine, er dette selvfølgelig også en mulighed. Uanset hvilken form for service man ønsker, så står vi altid klar til at hjælpe. Nogle af de ting vi kigger på ved et servicebesøg er bl.a. følgende:

 • Efterspænding af bolte
 • Test af maskiner (mislyde og slitage)
 • Smøring af maskiner

Kontakt os

Vores dygtige konsulenter står altid klar til at hjælpe og rådgive i forbindelse med valg af fitness- og motionsudstyr. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis I går med planer om at etablere et helt nyt motionsrum eller ønsker at supplere med nyt træningsudstyr. I fanger os på tlf.: 92 92 17 17 eller mail erhverv@apuls.dk