Motionsrum 100+ m2

Hos Apuls er ingen opgaver for små eller for store. Vi tilbyder fitness- og motionsudstyr til alle niveauer - så uanset om man er en mindre virksomhed, der ønsker et motionsrum til sine medarbejdere, eller man står og skal til at etablere et nyt fitnesscenter, så har vi udstyret der matcher! Vores store sortiment at træningsmaskiner giver mulighed for at sammensætte en skræddersyet pakke, der matcher kundens ønsker og behov.

På denne side kommer vi med et forslag til et komplet fitnesscenter med forskelligt træningsudstyr som f.eks. kredsløb, styrketræning og tilbehør. Som vi altid siger, så er to kunder ikke ens, og derfor er det også vigtigt at understrege, at dette blot er forslag. Der kan være mange forskellige ønsker til valg af fitnessudstyr, som afhænger af den enkelte kundes behov. Ønsker man et samlet tilbud på udvalgte maskiner eller udstyr, så kan vores dygtige konsulenter altid kontaktes på tlf. 92 92 17 17 eller mail erhverv@apuls.dk

Nedenfor ses et eksempel med træningsudstyr til et motionscenter i størrelsen 100+ m2. Alle priser er ex. moms, samt montering og levering. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Prisen på dette rum ligger ca. på kr. 295.000,- ex. moms. Det udvalgte udstyr er til professionel brug og med fuld garanti. Dette forslag anbefales bl.a. til kommercielle fitnesscentre og større motionsrum.

Ønsker I et samlet tilbud på ovenstående udstyr, eller udvalgte produkter, så tøv ikke med at kontakte os. I samarbejde med jer, finder vi frem til den helt rigtige løsning, der opfylder jeres ønsker og behov.

Tlf.: 92 92 17 17 - mail: erhverv@apuls.dk

Eksempel på indretning af et motionsrum på 100+ m2

Motionsrum +100 

Motionsrum 100+ 

 

Læs mere
Sorter efter: