% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Motionsrum 20 - 40 m2

Ingen opgaver er for små eller for store. Hos Apuls står vi altid klar til at hjælpe uanset størrelsen på motionsrummet. Vi elsker at etablere og indrette nye motionsrum - vi vil hellere end gerne være med igennem hele processen. Med os ombord får I en samarbejdspartner, der altid står til rådighed og ikke efterlader jer, efter motionsrummet er færdigt og klar til brug. Vi tilbyder nemlig også efterfølgende service og sparring, hvis behovet skulle opstå. Apuls er jeres samarbejdspartner, når det gælder motion- og fitnessudstyr.

Hos Apuls har vi en bred erfaring indenfor mindre motionsrum til f.eks. virksomheder, foreninger og lokale fitnesscentre. Ingen kunder er ens og det er derfor vigtigt at udstyret matcher brugerne/medlemmernes ønsker og behov. Vores brede udvalg af fitness- og motionsudstyr sikrer, at vi altid kan tilbyde lige netop det, som I står og har brug for.

Nedenfor ses et eksempel med træningsudstyr til et motionsrum i størrelsen 20 - 40 m2. Alle priserne er ex. moms, samt montering og levering. Der tages forbehold for tastefejl og prisændringer.

Prisen på dette rum ligger ca. på kr. 70.000,- ex. moms. Det udvalgte udstyr er til professionel brug og med fuld garanti. Dette forslag anbefales bl.a. til mindre firma-motionsrum og foreninger.

Ønsker I et samlet tilbud på ovenstående udstyr, eller udvalgte produkter, så tøv ikke med at kontakte os. I samarbejde med jer, finder vi frem til den helt rigtige løsning, der opfylder jeres ønsker og behov.

Tlf.: 92 92 17 17 - mail: erhverv@apuls.dk

Eksempel på indretning af et motionsrum på 20 - 40 m2

Motionsrum 20 - 40 m2

 Fitnessrum 20 - 40 m2

 

Læs mere
Sorter efter: