% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Professionelt Løbebånd

Hos Apuls kan vi tilbyde et bredt udvalg af professionelle løbebånd til bl.a. kommercielle fitnesscentre, firmafitness, idræts- og sportsklubber, fysioterapeuter og personlige trænere. Vores brede udvalg gør, at vi altid har lige netop det løbebånd, som passer specifikt til hver enkelt kundes behov.

 

Læs mere

Find et professionelt løbebånd hos Apuls

Et løbebånd, som kan holde til at stå i et motionscenter, kræver en kraftig rammekonstruktioner, en bred og lang løbeflade, samt en stor AC-motor. Den 'simple' måde at kende forskel på et løbebånd til privat brug og et løbebånd til professionel brug, er at se hvilken motor der sidder i båndet.

DC-motor anvendes til privat brug, hvorimod en AC-motor altid benyttes til professionelle løbebånd. Fordelen ved en AC-motor er at den er større og kraftigere og kan holde til mere, og den er udelukkende elektronisk, så der ikke er noget der kan slides op, modsat en DC-motor hvor en 'rem' vil blive slidt med tiden.

Uanset hvilket behov man har for løbebånd, kan vores dygtige konsulenter altid kontaktes, hvis der er brug for hjælp og vejledning omkring valg af løbebånd. Står man og skal bruge flere løbebånd, eller generelt har brug for forskellige træningsmaskiner, tilbyder vi gerne en samlet pakke helt uforpligtende og gratis.