Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er en premium crosstrainer med forskelligartede, motiverende fitness-programmer. Intensitete.. Læs mere
Specifikationer - Crosstrainere
Computer Ja
Type Forhjulsdrevet
Bremsesystem Magnetisk
Justering af modstand Elektronisk
Svinghjul (Svingmasse) 16 kg
Skridtlængde 50 cm
Computer data Viser Tid, distance, hastighed, puls, kalorier
Træningsprogrammer 7 stk
Modstandsniveauer 1 - 15
Pulsmåling Håndpuls
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Watt funktion Nej
Dimensioner 165 x 55 x 158 cm
Vægt 69,7 kg
Maks. brugervægt 150 kg

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er en premium crosstrainer med forskelligartede, motiverende fitness-programmer.

Intensiteten af træningen kan på Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 justeres mellem 15 forskellige niveauer via computeren. Crosstraineren indeholder i alt 7 fitness- og pulsstyrede programmer, som giver en varieret konditionstræning med nye udfordringer hver dag.

Kvaliteten af crosstraineren, den støjsvage drift og komforten opfylder alle den høje Finnlo standard. Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er den bedste fitnessløsning, når du ønsker en praktisk start på motion. Med denne hjemmetræningsmaskine kan du nemt integrere mere bevægelse i din dagligdag. Denne cardio fitnessmaskine gør nemlig, at du hurtigt kommer i form og samtidig passer godt på dine led. Den sammenhængende bevægelse i Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 aktiverer flere muskler i dine ben og overkrop, hvilket øger mængden af ​​forbrændte kalorier.

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er derfor perfekt til hurtigere toning af din krop.  Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000 er altså en god måde at starte træning for begyndere, og nem måde at bibeholde træning for de øvede. Grundet maskinens glidende bevægelser er træningen let for leddene.

Finnlo Crosstrainer Ellypsis E100 er på den måde en optimal maskine til genoptræning efter diverse skader. 

Datablad for Finnlo Crosstrainer Ellypsis E3000
Henrik Aasøe
13/07/2017

Jeg har kun stor ros til overs for selve produktet. Man kan virkelig mærke at maskinen er af god kvalitet. Jeg bedømmer maskinen som vanskelig at samle. Samlevejledningen er dårlig synes jeg. Men på trods af vanskeligheder med samlingen af produktet...så er jeg virkelig glad for maskinen.

JOhan
09/02/2017

Jeg ville have en forhjulsdrevet crosstrainer og denne E3000 lever bestemt op til forventningerne.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God