Flow Pro One Massagepistol

3348   3500
Fjernlager 4 - 10 dage

Flow Pro One Massagepistol er et banebrydende massageapparat, der giver dig en perfekt og meget behagelig massage-oplevelse.

Dette massageapparat er et utrolig krafuldt produkt, som kan give dig massage i over 4 timer på én opladning. Apparatet vejer kun 1,25 kg.

Flow Pro har udviklet et specielt design til motoren, der reducerer støj markant, hvis man sammenligner den med andre massageapparater på markedet.

Motoren er netop en ultralydløs motor med et højt drejningsmoment (60-65 db)

Flow Pro One Massagepistol anvender hele 3200 vibrationer/mindre slag i minuttet ved maksimal hastighed - dette hjælper stimulerer lymfestrømmen og reducerer mælkesyre ophobning i muskelcellerne.

Massagepistolen egner sig til både folk i privaten, som ønsker en rar, givende og behagelig massage, men anvendes i høj grad også af sportsudøvere.

Det er muligt at udøve en præcisionsmasage via de fire integrerede niveauer af kraftig vibration - på den måde kan du reducere træthed og lindre eventuelle hævelser i musklerne og spændinger.

Med dens ergonomiske design er du sikret et produkt, der ligger godt i hænderne, når du anvender det.

Der medfølger en taske til opbevaring, som du samtidig kan tage med på farten. Derudover er der et vedligeholdes kit inkluderet.

Ved brug af dette massageapparat kan man:

- forbedre en person samlede mobilitet og bevægelsesområde

- hjælpe med opbrud af arvæv

- frigive eventuelle triggerpunkter

- reducere almindelige smerter i muskler og led


  • Brand