% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Apuls.dk - 1 års returret - Prisgaranti - 5 * på Trustpilot

Danmarks største udvalg af fitness udstyr, træningsmaskiner og træningsudstyr

Er du på udkig efter fitnessudstyr eller træningsmaskiner - Så har du fundet det rigtige sted!
På Apuls.dk har vi et stort udvalg af alt hvad der findes indenfor træningsudstyr, kostilskud og velvære. Vi får konstant nye varer, så vi sikre vores kunder det bedst mulige og opdaterede udvalg.

Et af vores helt store fokusområder er, at give jer det totale udvalg indenfor crossfitudstyr - et område vi konstant holder opdateret med det bedste udstyr. Crossfit er et område der konstant er i udvikling.

Vi har Danmarks bedste service!

Vi vil gøre ALT for at du får den bedste oplevelse, med dit forløb hos Apuls.dk - derfor er vi altid klar på telefonen, til at besvare din henvendelse. Skulle der opstå det mindste tvivlsspørgsmål til et produkt eller andet, så sidder vi klar til at besvare din henvendelse.
Vores ihærdige kundeservices arbejde giver sig til udtryk på Trustpilot, hvor vi samler på glade kundeudtalelser.

Hvad er fitness?

Fitness er en træningsform kombineret af konditions- og styrketræning. Hvis du dyrker fitness, kan du derfor træne meget varieret. Samtidig kan du tilpasse din træning lige efter dine behov. Fitness kan både foregå på hold eller du kan træne selv. Karakteristisk for fitness er brugen af udstyr. Med fitnessudstyr optimeres træningen og bedre resultater opnås nemmere. Du kan f.eks. træne med fitnessbolde (Medicinbolde, Gymballs og pilatesbolde, mm.), vægte, sjippetorve og forskellige træningsmaskiner.

Hvorfor dyrke fitness?

Motion og bevægelse er en nødvendighed for at vi kan fungere ordentligt. Når vi træner sættes kroppen i gang med en lang række processer, og bliver bedre til at gøre hvad vi kræver af den. Motion kan dog tage lang tid og er ofte svært at nå i en presset hverdag. Sådan en træningsform er fitness ikke.

Alle kan nemlig dyrke fitness, fordi træningen kan tilpasses den enkeltes behov.

Fitness er en meget fleksibel træningsform, da det ikke nødvendigvis tager lang tid og kan udføres derhjemme. Ved brug af udstyr som vægte kan træningen optimeres, så man træner kort men intensivt.Hos Apuls.dk finder du vægte til alle behov. Om det er store tunge vægte til hård styrketræning, vægtveste til at optimere udbyttet af f.eks. løbeture eller mindre vægte til Zumba. Vi tilbyder altså uanset dine behov det optimale fitnessudstyr til den gode træning. Du finder også et bredt udvalg af fitnessudstyr samt komplette udstyrspakker til hjemmetræning. Udover at fitness er godt for din kondition og øger din muskelstyrke og udholdenhed, oplever de fleste øget velvære og overskud i hverdagen, da fitness ofte forebygger stresssymptomer.

Helt generelt er fitness altså rigtig godt, hvis man vil opnå en flot trænet krop og overskud i hverdagen.

Apuls er en 100% dansk virksomhed, men vi brænder for at dele vores passion for træningsudstyr og træningsmaskiner, med enhver der har lyst. Derfor sender vi også varer til en lang række andre lande via Apuls24.se i Sverige, Apuls.fi i Finland, Apuls24.nl i Holland, Apuls.pl i Polen, Apuls.no i Norge, Apuls24.de i Tyskland, Apuls.at i Østrig, Apuls.be i Belgien, Apuls.it i Italien, Apuls.es i Spanien, Apuls.pt i Portugal, Apuls.fr i Frankrig, Apuls.cz i Tjekkiet samt Apuls.gr i Grækenland. Alle har ret til fedt træningsudstyr.