Vi sender som normalt

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()
Se også
cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 1 Let

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 2 Medium

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård

29 kr

Gaiam

Gaiam

Gaiam blev oprettet som et livsstilsfirma i USA med visionen om, at folk ville vælge en livsstil, der er sund og livsforbedrende for sig selv, deres familier og jorden.

Gaiam livsstil er en stemme for individuel sundhed samt den fremtidige bæredygtighed af jordens ressourcer.

Gaiam tilstræber at give kunderne alternativer til traditionelle produkter ved at tilbyde naturlige eller sunde versioner, der sammenlignes med stil, kvalitet og pris på konventionelle produkter.

Gaiams mål er at blive den pålidelige kilde og samlende mærke for deltagere af livsstil for sundhed og bæredygtighed. De forstår, at muligheden for at påvirke folks liv med information og produkter er både et privilegium og et ansvar.

Gaiam tager hensyn til alle aspekter af vores liv og den indflydelse, vi har på planeten. Forskning tyder på, at dette koncept appellerer til ca. 50 millioner mennesker alene i USA.

Gaiams strategi for at levere den særprægede kvalitet, som de er kendt for, er at samarbejde med eksperter inden for sundhed / wellness, øko-liv og personlig udvikling for at udvikle proprietære produkter, som opfylder vores kunders behov med meningsfulde løsninger.

Navnet GAIAM er en sammensmeltning af ordene Gaia (navnet på Moder Jord fra den Minoanske Civilisation i det gamle Kreta), og minder os om, at vi alle er sammenhængende med Jorden, luften og vandet og meget en del af dette levende system, der opretholder os alle.

Mest solgte fra dette mærke
Gaiam Grippy No-Slip Yoga Strømper Grå S/M

149 kr

Gaiam CorePlus Reformer Pilates Elastik

229 kr

Gaiam Grippy Mat Towel Yoga Håndklæde

289 kr

Gaiam Grippy No-Slip Yoga Handsker

149 kr