Gaiam Bloom Yogamåtte 3mm

  • Gaiam Bloom Yogamåtte 3mm
  • <
  • Gaiam Bloom Yogamåtte 3mm
  • Gaiam Bloom Yogamåtte 3mm
  • Gaiam Bloom Yogamåtte 3mm
  • Gaiam Bloom Yogamåtte 3mm
  • +3
  • >
Gaiam Bloom er en yogamåtte til dig der går op i bærdygtighed og lækkert holdbart design. Denne mått.. Læs mere
239 kr

229 kr

Specifikationer - Træningsmåtte
Type Yogamåtte
Tykkelse 3 mm
Længde 172 cm
Bredde 61 cm
Materiale Fast skum
Ophængshuller Nej
Stregkode 01871354073781
Vægt 791 gram
Dimensioner 172 x 61 x 0,3 mm
Dimensioner (emballage) 61 x 8,6 cm, 800 gram

Gaiam Bloom er en yogamåtte til dig der går op i bærdygtighed og lækkert holdbart design. Denne måtte er behagelig, den giver dig ekstra støtte, hvilket dæmper belastningen for dine led. Denne måtte giver den ultimative balance og støtte.

Gaiam Bloom Yogamåtte er en yogamåtte med en tykkelse på 3mm. Denne yogamåtte, er udført med en ideel hårdhed, så den passer til både stående og siddende øvelser. 

Yogamåtten måler 173cm x 61cm x 3 mm.

Plejeinstruktioner: Yoga måtter frigør en meget stærk men harmløs lugt, når de først udpakkes. Luft din yogamåtte i 2-3 dage før brug. Vask med en våd eller fugtig klud med koldt vand og mildt rengøringsmiddel. Yogamåtten kan falme og blive skøbelig og ubrugelig, hvis den udsættes for sol i længere tid. Vi anbefaler at gemme din måtte i en måtte pose, når den ikke er i brug.

Om Gaiam

Gaiam blev oprettet som et livsstilsfirma med visionen om, at folk ville vælge en livsstil, der er sund og livsforbedrende for sig selv, deres familier og jorden. Gaiam livsstil er en stemme for individuel sundhed samt den fremtidige bæredygtighed af jordens ressourcer. Gaiam tilstræber at give kunderne alternativer til traditionelle produkter ved at tilbyde naturlige eller sunde versioner, der sammenlignes med stil, kvalitet og pris på konventionelle produkter. Gaiams mål er at blive den pålidelige kilde og samlende mærke for deltagere af livsstil for sundhed og bæredygtighed. De forstår, at muligheden for at påvirke folks liv med information og produkter er både et privilegium og et ansvar. Gaiam tager hensyn til alle aspekter af vores liv og den indflydelse, vi har på planeten. Forskning tyder på, at dette koncept appellerer til ca. 50 millioner mennesker alene i USA. Gaiams strategi for at levere den særprægede kvalitet, som de er kendt for, er at samarbejde med eksperter inden for sundhed / wellness, øko-liv og personlig udvikling for at udvikle proprietære produkter, som opfylder vores kunders behov med meningsfulde løsninger. Navnet GAIAM er en sammensmeltning af ordene Gaia (navnet på Moder Jord fra den Minoanske Civilisation i det gamle Kreta), og jeg minder os om, at vi alle er sammenhængende med Jorden, luften og vandet og meget en del af Dette levende system, der opretholder os alle.

Datablad for Gaiam Bloom Yogamåtte 3mm

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God