Gaiam Træningselastik Kit (3 stk)

Gaiam Træningselastik Kit (3 stk)

166   179
På lager

Bliv strækere og mere fleksibel med det anbefalede kit fra Gaiam.

Gaiam Træningselastik Kit består af 3 elastikker, med hver sin styrke.

Pakken indeholder: Et let grøn elastik, et medium blå elastik og et hård grå elastik.

Med disse 3 Gaiam elastikker, har du mulighed for at træne mange øvelser, som vil gavne din styrke. Træn med langsomme og bløde bevægelser og opnå kontrol over dine muskler og derved styrke krop og velvære.

Gaiam Fitness Bånd Træningselastik Kit giver dig mulighed for gradvist at øge belastningen og derved opnå dine ønskede resultater.

Mål: Grøn let, 50,8 +/-, Blå medium 76,2 +/- ,Grå hård 101 +/-

Om Gaiam

Gaiam blev oprettet som et livsstilsfirma med visionen om, at folk ville vælge en livsstil, der er sund og livsforbedrende for sig selv, deres familier og jorden. Gaiam livsstil er en stemme for individuel sundhed samt den fremtidige bæredygtighed af jordens ressourcer. Gaiam tilstræber at give kunderne alternativer til traditionelle produkter ved at tilbyde naturlige eller sunde versioner, der sammenlignes med stil, kvalitet og pris på konventionelle produkter. Gaiams mål er at blive den pålidelige kilde og samlende mærke for deltagere af livsstil for sundhed og bæredygtighed. De forstår, at muligheden for at påvirke folks liv med information og produkter er både et privilegium og et ansvar. Gaiam tager hensyn til alle aspekter af vores liv og den indflydelse, vi har på planeten. Forskning tyder på, at dette koncept appellerer til ca. 50 millioner mennesker alene i USA. Gaiams strategi for at levere den særprægede kvalitet, som de er kendt for, er at samarbejde med eksperter inden for sundhed / wellness, øko-liv og personlig udvikling for at udvikle proprietære produkter, som opfylder vores kunders behov med meningsfulde løsninger. Navnet GAIAM er en sammensmeltning af ordene Gaia (navnet på Moder Jord fra den Minoanske Civilisation i det gamle Kreta), og jeg minder os om, at vi alle er sammenhængende med Jorden, luften og vandet og meget en del af Dette levende system, der opretholder os alle.

  • Brand
  • Håndtag Nej
  • Justerbar længde Ja
  • Type Elastikbånd