Vi sender som normalt

Gaiam Earth Lovers Yogamåtte Blomme/Grå 5mm

Yogamåtte i en skøn blomme farve fra Gaiam. Dette er en lækker og 100% miljøvenlig yogamåtte. Måtten h.. Læs mere
Forventet på lager: 24. juni

230 kr

Specifikationer - Træningsmåtte
Type Yogamåtte
Tykkelse 5 mm
Længde 173 cm
Bredde 60 cm
Materiale PVC (fri for latex- og ftalater)
Ophængshuller Nej
Tilbehør Nej
Vægt 1.370 gram
Dimensioner 173 x 60 x 0,5 cm
Dimensioner (emballage) 61 x 12 cm, 1,385 kg

Yogamåtte i en skøn blomme farve fra Gaiam.

Dette er en lækker og 100% miljøvenlig yogamåtte. Måtten har en skridsikker overflade, som sikrer at du ikke glider under dine øvelser.

Gaiam Earth Lovers Yogamåtte er letvægt og er lavet af et slidstærkt materiale uden brug af latex.

Denne yogamåtte er til dig der går op bæredygtighed og lækkert holdbart design. Måtten er behagelig og giver dig den støtte du har brug for, for at mindske belastningen for dine led. Yogamåtten giver den ultimative støtte.

Gaiam Earth Lovers Yogamåtte er fremstillet og designet med omhu og opmærksomhed på materialer af høj kvalitet, samt tankevækkende design og holdbar konstruktion.

Gaiam Earth Lovers Yogamåtte Blomme/Grå 5mm har målene: 173 cm lang, 60 cm bred og 5 mm tyk. 

Plejeinstruktioner: Yoga måtter frigør en meget stærk men harmløs lugt, når den pakkes ud. Luft din måtte i 2-3 dage før brug. Gør den ren med en fugtig klud med koldt vand og mildt rengøringsmiddel. Yogamåtten kan falme og blive skøbelig og ubrugelig, hvis den udsættes for sol i længere tid. Vi anbefaler at gemme din måtte i en måtte pose, når den ikke er i brug.

Om Gaiam

Gaiam blev oprettet som et livsstilsfirma med visionen om, at folk ville vælge en livsstil, der er sund og livsforbedrende for sig selv, deres familier og jorden. Gaiam livsstil er en stemme for individuel sundhed samt den fremtidige bæredygtighed af jordens ressourcer. Gaiam tilstræber at give kunderne alternativer til traditionelle produkter ved at tilbyde naturlige eller sunde versioner, der sammenlignes med stil, kvalitet og pris på konventionelle produkter. Gaiams mål er at blive den pålidelige kilde og samlende mærke for deltagere af livsstil for sundhed og bæredygtighed. De forstår, at muligheden for at påvirke folks liv med information og produkter er både et privilegium og et ansvar. Gaiam tager hensyn til alle aspekter af vores liv og den indflydelse, vi har på planeten. Forskning tyder på, at dette koncept appellerer til ca. 50 millioner mennesker alene i USA. Gaiams strategi for at levere den særprægede kvalitet, som de er kendt for, er at samarbejde med eksperter inden for sundhed / wellness, øko-liv og personlig udvikling for at udvikle proprietære produkter, som opfylder vores kunders behov med meningsfulde løsninger. Navnet GAIAM er en sammensmeltning af ordene Gaia (navnet på Moder Jord fra den Minoanske Civilisation i det gamle Kreta), og jeg minder os om, at vi alle er sammenhængende med Jorden, luften og vandet og meget en del af Dette levende system, der opretholder os alle.

Datablad for Gaiam Earth Lovers Yogamåtte Blomme/Grå 5mm
Produkter fra samme kategori
cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 2 Medium

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 1 Let

59 kr

Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn

95 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård

29 kr

Aserve Fitness Træningselastik Heavy Blå

99 kr

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God
Se også
ODIN R5 Romaskine

2.500 kr

ODIN B1 Foldbar Motionscykel

1.499 kr

ODIN B6 Motionscykel

4.999 kr

ODIN S8 Spinningcykel

4.999 kr

ODIN T6 Løbebånd

3.999 kr

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

6.999 kr