Inov8

Inov8

Inov8 – udstyr til crossfit, fitness og løb
Inov8 står bag et bredt sortiment af træningsudstyr til nybegyndere, øvede og professionelle. Her får du træningsudstyr som udmærker sig i kvalitet og holdbarhed – særligt det innovative design, som præger Inov8 sko er helt ekstraordinært.

Ønsket for Inov8 har været at skabe så naturlige bevægelser under løb som muligt. Vores løbesko er udviklet til at følge din fods bevægelse – og dermed er det dig, der styrer dine bevægelser til fulde og ikke skoene, der sætter begrænsninger.

Særligt har Inov8 haft fokus på at udvikle sko til trail løb og her har de skabt en elite af løbesko, der sætter nye standarder. Du får her en sko, der har et utroligt greb og du vil derfor stå fast på nærmest ethvert underlag.

Stil krav til dit udstyr – det gør vi! Hos Apuls er vi stolte over at være Inov8 forhandler - Prøv dette mærke næste gang du skal have nyt udstyr.

Inov 8 sko og udstyr – det foretrukne mærke blandt professionelle
Inov 8 udmærker sig ikke alene ved deres løbesko, som bliver brugt af lang distanceløbere på højt plan, men også ved deres øvrige udstyr. Inov8 er frontløbere, når det kommer til udstyr til aktive sportsgrene som crossfit, fitness og løb – du finder blandt andet et bredt udvalg af strømper, t-shirts, shorts, tasker, caps, huer, handsker ud over deres mange typer løbesko.

Uanset om du træner crossfit eller styrketræning i det lokale fitnesscenter eller løber marathon flere gange årligt, finder du her det udstyr, du har brug for. Kendetegnet ved alt deres udstyr er den høje kvalitet og deraf også den lange holdbarhed.

Svedtransporterende fitness udstyr fra Inov 8
Der er ikke noget værre end at træne i tøj, der ikke transporterer fugt væk fra kroppen. Kroppen er våd og det kan være svært at få varmen igen efter træning, hvis du først er blevet kold.

Træningstøjet fra Inov 8 er skabt af materialer, der transporterer fugten effektivt væk fra kroppen og holder dig tør. Hos Apuls forhandler vi udover Inov8 Crossfit modeller også et bredt sortiment af og udstyr til dig, der træner fitness, styrketræning, crossfit eller løb – uanset niveau.

 

Det kan sagtens betale sig at investere i lidt bedre udstyr – her får du gear, der gør træningen langt bedre og samtidig holder i lang tid. Det er altså ikke kun vores Inov8 sko, der er værd at prøve!

Der er ingen produkter at vise.