Julegave Medarbejdere

Vil du glæde dine medarbejdere med den perfekte gave fra Apuls.dk? Vi har samlet et stort og spændende udvalg her på siden med julegaver til alle dine hårdtarbejdende medarbejdere.

Gå på opdagelse her på siden og giv din flittige medarbejdere en ekstra julegave til en aktiv livsstil

Læs mere
Sorter efter:

Glæd din medarbejdere med en ekstra julegave

Fortjener dine trofaste medarbejdere en ekstra julegave til en sund og aktiv livsstil, så har Apuls.dk samlet en lang række af varer, der kan give inspiration til den perfekte julegave. Giv dem, der knokler for dig hver eneste dag, en belønning i form af en firmajulegave, som de med stor sikkerhed vil blive glad for.

Udover vores mange forskellige julegaver til medarbejderen har vi sammensat en lang række andre julegavekategorier. Du er derfor meget velkommen til at udforske vores andre gavekategorier, som vi har tilpasset forskellige gavebudget. Besøg Julegave Idéer Under 300 kr, Julegave Idéer 300 - 600krJulegave Idéer 600 - 1.000 krJulegave Idéer 1.000 - 1500 kr. og endelig Julegave Idéer Over 1.500 kr.

Hos Apuls.dk kan du samtidig finde en masse inspiration til den perfekte julegave til mor, far, samt gå på opdagelse i vores mange julegaveideer, der vil glæde både ham eller hende, som du holder af.

Hvordan skal julegaver fra arbejdsgiver beskattes?

Det er vigtigt at være opmærksom på de gældende regler for beskatning af gaver og julegaver fra arbejdsgiver. Gaver med en værdi på over 1200 kr. årligt skal beskattes fuldt ud af medarbejderen. Det betydet, at der skal betales skat af hele beløbet. Julegaver med en værdi på højst 900 kr. er en del af de 1200 kr., som en arbejdsgiver har mulighed for at give gaver for på et år uden at det betyder at medarbejderen skal betale skat af det. Overstiger julegaverne de 900 kr, skal de beskattes, hvis det samlede beløb på gaver generelt er større end de 1200 kr. årligt.

Det betyder derfor at arbejdsgiver uden problemer kan give julegaver for en samlet værdi af 1200 kr, så længe arbejdsgiver ikke har givet andre gaver i løbet af det pågældende år. Er dette tilfældet, skal hele det samlede gavebeløb beskattes.

Overstiger det årlige samlede beløb til gaver 1200 kr. skal hele beløbet beskattes.

Find de perfekte firmajulegaver hos Apuls.dk

Hos Apuls har vi specialiseret os i alt indenfor træningsudstyr og træningsmaskiner, så vi kan tilbyde vores mange kunder, både private og erhvervsmæssige, nogle af de bedste løsninger til en sundere livsstil. Vi ønsker at være din foretrukne leverandør af træningsudstyr af høj kvalitet, og derfor opdaterer vi løbende med nye og spændende produkter, så vi altid har nogle af de mest populære produkter på lager til dig. Se vores mange julegave idéer til dine medarbejdere og gør en god julehandel hos Apuls.dk.

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information omkring vores forskellige produkter eller juletilbud. Er du i tvivl om, hvilket træningsudstyr eller hvilken træningsmaskine, der passer til dine behov og ønsker, så giv os et kald med det samme.

Vores dygtige team af medarbejdere sidder altid klar til at give dig en personlig service og kompetent vejledning. Så finder vi med udgangspunkt i dine behov den bedste løsning sammen, så du får det helt rigtige udstyr med dig hjem. Ring til os på 60 62 71 00 eller kontakt os på info@apuls.dk.

Gør en god julehandel her hos Apuls. Vi ser frem til at hjælpe dig med en masse julegave idéer til gode julepriser.