Bestil julegaverne indtil 21. december

Kosttilskud

Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)

Kosttilskud

Er et rigtig godt produkt til dig, som ønsker at få det maksimalle ud af din træning. Ved at sikre et højt indtag af fx proteinpulver sikre du kroppen, at restitutionen er i top. Og hvis det er noget der er vigtigt for en god træning, så er det din restitution.

Hvad er et kosttilskud?
Et kosttilskud betegnes som et nærringsstof, der har en fysiologisk eller ernæringsmæssig virkning. Formålet med at spise kosttilskud er, at supplere din daglige kost så du får det bedst mulige udbytte af fx træning. Kosttilskud findes i mange former og varianter, men vigtigst af alt, i mange kvaliteter. Der findes mange produkter på markedet, hvor der bliver gået på kompromis med kvaliteten. Det sker sågar ind i mellem, at kosttilskud af dårlig kvalitet, skader kroppen mere end det gavner. Vi sælger derfor KUN topkvalitet inden for kosttilskud.   

Når du vælger
Kosttilskuddet skal komme fra et annerkendt sted. Med det mener vi, at du ikke skal købe hvad som helst, selvom det er billigt. Vi har valgt at sælge Bodylab Kosttilskud, da det er af en kvalitet, som vi kan stå inde for hos Apuls.dk

Hvorfor tage kosttilskud?
Når du træner, nedbryder du strukturen i musklerne. Hvorefter musklerne naturligt restituerer og den nye opbyggede muskelstruktur, vil være endnu stærkere end den tidligere. Det er vigtigt at musklerne får de nødvendige ”byggeklodser”, for at de kan genopbygges til noget bedre. Har kroppen ikke de nødvendige ”byggeklodser til rådighed”, vil du ikke opnå nogen forstærkning i din muskelstruktur og din træning vil være spildt.

”Byggeklodser” til opbygning af muskler er protein. Hvis du ikke har 100% styr på din kost og derved ikke er helt sikker på du får protein nok. Så bør du supplere med et kosttilskud, for derved at opnå det maksimalle udbytte af din træning.

Det er ikke kun ved styrketræning du bør supplere din kost med kosttilskud. Dyrker du aktivt motion som løb, cykling eller lignende, vil det have mange fordele at supplere din kost med et kosttilskud.

Er du i tvivl om hvilket kosttilskud du skal vælge eller hvordan du skal supplere det med din kost, så er du altid velkommen til at kontakte os hos Apuls.dk. Vi har masser af gode idéer til opskrifter mm., som vi meget gerne vil dele med dig.


Viser 1 til 7 af 7 (1 Sider)