Badevægt

Hvad kan en badevægt med kropsanalyse? En badevægt i form af en kropsanalysevægt er ikke bare en badevægt. Det er efterhånden blevet meget populært at have en kropsanalysevægt frem for en simpel badevægt, da man efterhånden er blevet bevidst om, at et simpelt tal på hvad ens vægt er, ikke er nok til at sige, hvordan fordelingen af vægt egentlig reelt ser ud.

En mand på 100 kg kan både være svært overvægtig eller super muskuløs og trænet, uden at en normal badevægt kan fortælle noget om det. Det kan en kropsanalysevægt dog. En badevægt med kropsanalyse kan oftest give dig information omkring dit BMI-tal, fedtprocent og vandindhold samt muskel- og knoglemasse. På denne måde vil du ikke være i tvivl om hvorvidt din vægt er godt fordelt, eller derimod en skæv fordeling af muskler og fedt... Læs mere


Badevægt med kropsanalyse; mere end bare en badevægt

Som den moderne teknologi udvikler sig, er en badevægt ikke bare en badevægt mere. Med en kropsanalysevægt kan du få masser af data, som tilsammen er meget mere brugbare end blot et tal på kiloene.

Hvorfor er et simpelt kilotal på en badevægt ikke nok?

Mange er tilbøjelige til at lade et simpelt tal på badevægten fuldstændig dominere ens opfattelse af, om man er sund eller usund, i god eller dårlig form, overvægtig eller undervægtig. Det antal kilo man vejer udelukkende kan slet ikke afspejle disse ting. Derimod er det meget mere interessant at se på, hvor meget af ens krop egentlig er fedt, og hvor meget der egentlig er muskler. Med en badevægt med kropsanalyse bliver der også taget højde for vægt af knogler og væsker, så man heller ikke skal bekymre sig om disse ting.

Hvad kan man bruge data fra en badevægt til?

En badevægt med kropsanalyse kan give dig dit præcise BMI som udgangspunkt. BMI er et fint fingerpeg til hvordan din krop ligger i forhold til hvad der er sundt, men det bliver klart forbedret med de mange flere tal, som en kropsanalysevægt kan forsyne dig med. Fedtprocent kan være en vigtig indikator for din sundhed, da man hurtigt kan finde ud af om den er for høj eller for lav, og hvorvidt man bør lægge sin livsstil om. Mange folk der træner en del går meget op deres fedtprocent, da man træner bedre og mere optimalt hvis den ikke er for høj.

Hvad for en badevægt skal jeg have?

Mange tror fejlagtigt, at en badevægt med kropsanalyse er meget dyr. Sådan behøver det slet ikke at være. Hvis man bare skal have de basale funktioner som vægt, bmi, fedtprocent og muskelmasse, behøver det slet ikke koste en bondegård. Prisen stiger lidt (ikke meget), hvis man også skal AMR og BMR kalorieberegning. AMR er en vurdering af antal kalorier kroppen anvender i aktivitet, mens BMR er en vurdering af antal kalorier kroppen anvender i hviletilstand. Dette kan være meget behjælpeligt, hvis man er i tvivl om hvor meget man bør indtage via kosten, i forhold til hvor meget man forbrænder. Nogle kropsanalysevægte har også en bluetoothfunktion, så man kan overføre informationerne fra vægten til eksempelvis en computer eller en smartphone.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()