Bestil julegaverne indtil 21. december

Proteinpulver

Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)

Protein er byggestenen i dine muskler - uden protein ville du ikke kunne opbygge muskler efter træning. Derfor er det vigtigt at du har det rigtige niveau af protein i kroppen, for at få det maksimale ud af din træning. For at sikre dette, kan du med fordel indtage et tilskud i form af proteinpulver, som sikrer at kroppen har byggesten nok.

Her hos Apuls.dk forhandler vi proteinpulver fra danske Bodylab. Vi var ikke i tvivl om, at Bodylab var den rigtige producent til os, da det er danskproduceret samt har konstant fokus på den optimale kvalitet og effekt.

En af de ting der gør Bodylab proteinpulver så effektivt, er dets høje indhold af BCAA aminosyrer. BCAA sikrer at kroppen kan finde ud af at benytte de protein-byggesten du har indtaget og derfor vil et højere indhold af BCAA i høj grad være med til at sikre proteintilskuddets effektivitet.

Når vi ser på proteinpulver, findes det i utallige varianter og prisklasser. Man bliver nemt forvirret og det har vi valgt at komme i forkøbet. Vi sælger kun kvalitetsprodukter, så du ikke skal bruge unødvendig energi, på at finde et godt produkt. Alle kosttilskuds produkter du finder på vores side, er dansk produceret og af en top kvalitet, som vi 100 % kan stå inde for.

Whey proteinpulver er et kvalitetsprodukt udvundet fra mælk fra danske køer. Det er med til at sikre kvaliteten, når der kun bliver anvendt anerkendte produkter, som alle har gavnende virkning. Bodylab Whey protein pulver har mange fordele, bl.a. den gode smag, som opnås ved omrøring i vand, mælk eller juice. Det er et produkt med mange muligheder, som med garanti hjælper dig på vej til gode resultater.

Dette Whey-100 proteinpulver indeholder ingen farvestoffer eller anden kemiske tilsætningsstoffer. Hver pose indeholder til 32 shakes, hvis du følger producentens anvisning. Den perfekte blanding ifølge Bodylab lyder som følgende: 30-35g proteinpulver – 300-400ml væske – shakes i 15-20 sec for at opnå det bedste resultat.  


Viser 1 til 3 af 3 (1 Sider)