Bodylab Whey 100 ISO PURE Strawberry (750 g)

Er du meget ambitøs omkring din træning, og vil du det absolut bedste for dine muskler, så er Whey 100 ISO pure lige noget fo.. Læs mere
På lager

249 kr

Detaljer
Smag Jordbær
Næringsindhold
Protein type Valle-protein
Energi (Kcal / Kj) pr. 100g 1540 kJ / 370 kcal
Protein pr. 100g 88 g
Kulhydrat pr. 100g 1,5 g (0-1 g sukkerarter)
Fedt pr. 100g 0-1g (0-1 g mættede fedtsyrer)
Natrium pr. 100g 0,49 g

Er du meget ambitøs omkring din træning, og vil du det absolut bedste for dine muskler, så er Whey 100 ISO pure lige noget for dig.

Dette produkt er beregnet til den meget seriøse og profesionelle atlet, kan dog bruges af alle, som gerne vil have ekstra protein. samtidig for du en lækker smag af Jordbær i din shake.

Bodylab bliver produceret i Danmark og overholder samtlige regelsæt på området. Derfor kan du stole på både indhold og kvalitet. Valleproteinet udvindes af komælk, som er blandt de mest effektive protein former.

Brug proteinpulver som et supplement til en sund og nærende kost - Derved opnås de bedste resultater. Det er vigtigt at proteinpulver ikke erstatter kost i din hverdag og at dit proteintilskud ikke betragtes som et måltid. Det hedder kosttilskud og er derfor beregnet som et ekstra tilskud til din hverdagskost. Mange tager en proteinshake før og efter træning, for at opretholde de nødvendige næringsstoffer til kroppen.

Ingredienser:

Ultra- og mikrofiltreret valleprotein-isolat (mælk), kakaopulver (2%), aroma, emulgator (sojalecithin), sødestoffer (sukralose, acesulfam-K).

Datablad for Bodylab Whey 100 ISO PURE Strawberry (750 g)

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God