BodyLab Whey 100 Proteinpulver Rocky Road Brownie (1kg)

Proteinpulver fra Bodylab – Whey 100 med Rocky Road Brownie smag. Whey 100 proteinpulver er dansk produceret fra BodyLab, som frems.. Læs mere
Detaljer
Smag Rocky Road Brownie
Næringsindhold
Protein type Valleprotein (Whey 100)

Proteinpulver fra Bodylab – Whey 100 med Rocky Road Brownie smag.

Whey 100 proteinpulver er dansk produceret fra BodyLab, som fremstillet proteinpulver og andre kosttilskud i højeste kvalitet.

Denne pose whey 100 kommer i 1kg poser, som er lette at håndtere. Denne pose proteinpulver har et højt BCAA indhold (hele 22,9%), hvilket gør det mere effektivt, end alternative proteinpulver produkter med et lavere BCAA niveau. Det skyldes at BCAA er den "byggesten", der hjælper kroppen med at opbygge og vedligeholde musklerne med protein. Whey 100 proteinpulver er også med til at styrke knoglerne.

Bodylab bliver produceret i Danmark og overholder samtlige regelsæt på området. Derfor kan du stole på både indhold og kvalitet. Valleproteinet udvindes af komælk, som er blandt de mest effektive protein former.

Brug proteinpulver som et supplement til en sund og nærende kost - Derved opnås de bedste resultater. Det er vigtigt at proteinpulver ikke erstatter kost i din hverdag og at dit proteintilskud ikke betragtes som et måltid. Det hedder kosttilskud og er derfor beregnet som et ekstra tilskud til din hverdagskost. Mange tager en proteinshake før og efter træning, for at opretholde de nødvendige næringsstoffer til kroppen.

Datablad for BodyLab Whey 100 Proteinpulver Rocky Road Brownie (1kg)

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God