Bodylab Whey 100 Proteinpulver Salted Caramel (1 kg)

Bodylab Whey 100 Proteinpulver Salted Caramel (1 kg) Bodylab Whey 100 Salted Caramel proteinpulver er dansk produceret fra.. Læs mere

169 kr

Detaljer
Smag Saltet Karamel
Næringsindhold
Protein type Valleprotein (Whey 100)
Energi (Kcal / Kj) pr. 100g 1640 kJ / 390kcal
Protein pr. 100g 70 g
Kulhydrat pr. 100g 7, 50g (3,5 g sukkerarter)
Fedt pr. 100g 8 g (2,2 g mættede fedtsyrer)
Fibre pr. 100g 2 g
Natrium pr. 100g 2,5 g

Bodylab Whey 100 Proteinpulver Salted Caramel (1 kg)

Bodylab Whey 100 Salted Caramel proteinpulver er dansk produceret fra BodyLab, som fremstiller proteinpulver og andre kosttilskud i højeste kvalitet

BodyLab Whey 100 Proteinpulver Salted Caramel kommer i 1kg poser, som er lette at håndtere. Denne pose proteinpulver har et højt BCAA indhold (hele 22,9%), hvilket gør det mere effektivt, end alternative proteinpulver produkter med et lavere BCAA niveau. Det skyldes at BCAA er den "byggesten", der hjælper kroppen med at opbygge og vedligeholde musklerne med protein. Whey 100 proteinpulver er også med til at styrke knoglerne.

Bodylab bliver produceret i Danmark og overholder samtlige regelsæt på området. Derfor kan du stole på både indhold og kvalitet. Valleproteinet udvindes af komælk, som er blandt de mest effektive protein former.

Brug proteinpulver som et supplement til en sund og nærende kost - Derved opnås de bedste resultater. Det er vigtigt at proteinpulver ikke erstatter kost i din hverdag og at dit proteintilskud ikke betragtes som et måltid. Det hedder kosttilskud og er derfor beregnet som et ekstra tilskud til din hverdagskost. Mange tager en proteinshake før og efter træning, for at opretholde de nødvendige næringsstoffer til kroppen.

Datablad for Bodylab Whey 100 Proteinpulver Salted Caramel (1 kg)

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God