Lets Bands Powerbands Tube Grøn (medium)

129   150
På lager

Denne træningselastik er den mellemste ud af tre styrker, god til opvarmning og bruges med fordel også sammen med andre træningselastikker.

Der er rigtig mange forskellige øvelser man kan lave med en træningselastik, træn specifikke muskler, skulder, arme, ryg. underkrop og overkrop, fleksibilitet og den er genial til genoptræning. En træningselastik er virkelig i top, hvis du vil træne hele kroppen og eller træne styrke, hvis du vil udfordres tager du bare den stærkeste træningselastik i brug.

Denne træningselastik har håndtag, som er designet med ergonomien i tankerne og kan roterer så din træning bliver max effektiv og optimal. Håndtagene har også en dejlig blød neopren belægning, som gør den meget bedre at holde ved.

Denne træningselastik er yderst effektiv og den er nem at fragte med enten på ferie, weekendtur eller på kontoret, du kan altid træne med din træningselastik, hvor end du opholder dig. Denne træningselastik er af godt materiale, som gør den meget holdbar.

Lets Bands Powerbands TUBE findes i 3 styrker: Gul (let) - Grøn (medium) - Blå (hård). Denne Træningselastikken har en styrke ved 100 % på 3,7 kg. og ved en styrke på 200 % på 4,5 kg. De forskellige styrker sælges enkeltvis.

OBS! Lets Bands Powerbands TUBE findes også som sæt, dette indeholder alle tre styrker.

  • Brand
  • Håndtag Ja
  • Stregkode 5350524000099
  • Type Elastik med håndtag