ODIN A10 Airbike Assault Bike Motionscykel

ODIN A10 Airbike er til dig, som ønsker effektiv udholdenhedstræning på det højeste niveau. Airbikes er en del af d.. Læs mere
Specifikationer - Motionscykler
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Ja
Indstigningshøjde Medium
Vægt 50 kg

ODIN A10 Airbike er til dig, som ønsker effektiv udholdenhedstræning på det højeste niveau. Airbikes er en del af den nye generation indenfor træningsmaskiner. Airbiken er kommet til, på baggrund af en efterspørgsel fra crossfit verdenen. Der har været et behov for en træningsmaskine, hvor man kan presse sig selv til det maksimale. Disse træningsmaskiner er nu kommet i form af eksempelvis airbike og Curved Løbebånd.

Da denne træningsform er så effektiv, kan det ikke undgås, at der kommer stor belastning på træningsmaskinen. Derfor er ODIN A10 bygget på et kraftigt stel, som kan klare en maksimal brugervægt på 150kg. Selve cyklen vejer i sig selv 50kg og står derfor rigtig godt fast til underlaget, når du giver den max gas!

Du får også en computer, som viser alt du skal bruge til din træning: Tid, Distance, Hastighed, Puls, Calorier, RPM (Runder i minuttet).

Modstanden på disse airbikes er med luftmodstand. Dette kender vi fra romaskiner, som har arbejdet med luftmodstand i mange år. Den helt store fordel ved en træningsmaskine med luftmodstand er, at modstanden er naturlig. Med det menes der, at ved stilstand er modstanden hård, men når du er oppe i fart, bliver modstanden mindre. Udholdenheden kommer på banen, når du skal holde farten over en periode.

ODIN A10 er udført med kraftig remdrift. Det har været nødvendigt at sætte en ekstra kraftig rem på, da træningen er så eksplosiv, som den her. Det betyder at maskinen er udsat for stor belastning i mindre perioder. Dette sætter store krav til træningsmaskinen og dens konstruktion. Du kan derfor også opleve mange airbikes på markedet, som ikke kan holde til belastningen. Vi mener vi har fået et rigtig godt bud på en robust airbike her fra ODIN.

Fleksibilitet og det forskellige behov er i fokus med et sæt multipedaler, som både har en side til kondisko og en SPD (klikpedal) side.

Der medfølger en praktisk kopholder.

ODIN A10 er udført med praktiske transporthjul, så du nemt kan flytte træningsmaskinen rundt.

Justering af sadel er altid et must, for en kvalitetesmaskine. Derfor har det været i fokus med A10 fra ODIN. Du har mange muligheder for justering ved sadel i alle retninger.

Når du har samlet din ODIN A10 Airbike måler den følgende: 140 x 61 x 126cm samt 53,5kg

Ved modtagelse af din ODIN A10 Airbike, måler emballagen som følger: 132 x 27,5 x 89cm samt 62,5kg

Maksimal brugervægt: 150kg

Datablad for ODIN A10 Airbike Assault Bike Motionscykel
Produkter fra samme kategori
cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 2 Medium

59 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 1 Let

59 kr

Aserve Fitness Træningselastik Medium Grøn

95 kr

cPro9 Træningsmåtte 183 x 58 x 1,5 cm Sort

499 kr

cPro9 Træningselastik Elastikbånd Niveau 3 Hård

29 kr

cPro9 Yogamåtte 173 x 61 x 0,4 cm Sort

199 kr

Aserve Fitness Træningselastik Heavy Blå

99 kr

ODIN T8 Løbebånd

7.999 kr

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God
Se også
ODIN R5 Romaskine

2.399 kr

ODIN T8 Løbebånd

7.999 kr

ODIN B1 Foldbar Motionscykel

2.099 kr

ODIN B6 Motionscykel

3.799 kr

ODIN B5 Motionscykel

2.999 kr

ODIN B8 Bluetooth Motionscykel

6.999 kr

ODIN T6 Løbebånd

8.000 kr

ODIN R9 Romaskine

5.999 kr

Titan Life Circulation Trainer Motionscykel / Siddecykel

799 kr

ODIN T8 Løbebånd DEMO

6.999 kr