% Fødselsdagsfesten er i gang - Find store besparelse på hele shoppen %

Odin Power Rack

9494  
Forventet på lager: 1. septemper 2024

Dette Power Rack fra Odin er i kraftig kvalitet og anbefales derfor til den kræsne private bruger, der ønsker et stabilt rack hjemme i ens HomeGym - derudovre kan det også bruges i semi-professionelle sammenhænge, som f.eks. hos et mindre lokalt fitnesscenter eller en virksomhed.

Et Power Rack er et populært stativ, som tilbyder den enkelte bruger, at træne mange forskellige træningsøvelser. Kombinerer man racket med en træningsbænk/skråbænk, får man bl.a. mulighed for at træne bænkpres - derudover kan racket også bruges til den populære øvelser squat.

Fordelen ved et Power Rack, kontra andre stativer, er at man også kan arbejde 'inde' i racket. Nogle kender det måske bedre under navnet Power Cage. Når man træner 'inde' i racket, øger man sikkerheden, da stangen ikke kan 'falde´ud til siderne, som hvis man trænede på den anden side af racket. Dette gør det velegnet til alle brugere uanset niveau.

Odin Power Cage kommer med en masse tilbehør, som giver mulighed for at træne en masse effektive træningsøvelser. Der medfølger bl.a. en Chin Up Bar og Dip Bars, så man kan lave kropshævninger og dips. Derudover er der også elastik-fæstninger i siderne, så man kan træne med elastikker i forbindelse med bænkpres og squat.

Til racket får man selvfølgelig også J-Hooks og Safety Arms med.

Odin Power Rack er det perfekte stativ, til dem som kun ønsker det bedste!

Flere billeder og specifikationer er på vej..

  • Brand
  • Dimensioner 133 x 176 x 215 cm (LxBxH)
  • Justerbar bredde Nej
  • Justerbar total højde Nej
  • Mulighed for opbevaring af vægtskiver Nej
  • Safety bars inkluderet Ja
  • Stel Fastboltet