ODIN T600 Løbebånd

ODIN T600 Løbebånd

3.988,00 DKK   8.000,00 DKK
På lager

Odin T600 er løbebåndet til dig, hvis du ønsker at komme i gang med træning. Det er et lille løbebånd, som klare opgaven rigtig godt. Vi anbefaler en maksimal brugervægt på 100kg.

Dette løbebånd er praktisk, da det ikke vejer så meget og nemt kan flyttes. For at gøre det nemmest for dig, kan Odin T600 Løbebåndet foldes sammen, så det ikke fylder så meget. Dertil er løbebåndet udført med transporthjul, så du kan flytte løbebåndet alene.

Computeren har træningsprogrammer, så du har mulighed for at træne med stor variation. Dette er en fordel, da du kan holde motivationen højt. Derudover har du mulighed for at sætte stigning på din træning og derved give din træning et ekstra niveau op i sværhedsgrad. Der er garanti for sved på panden.

Odin T600 Løbebåndet har en rigtig fin stødabsorberende løbeflade, som er med til at skåne knæ og hofte ved løb. Vi anbefaler, at du altid starter stille ud og øger træningsmængden og træningstiden gradvist. Derved kan du sikre dig, at muskler, led og knogler, får tiden til at tilpasse sig træningen. Er du i tvivl om noget, er du altid velkommen til at kontakte os for vejledning.

Du kan selv vælge om du løber med løbesko eller uden sko. Løbebåndet er bygget til begge dele, men vi anbefaler dog, at du anvender et par helt rene løbesko, da der ikke må komme skidt i motoren.

Der medfølger en flaske smørremiddel med løbebåndet og derudover anbefaler vi:

Brugere der benytter løbebåndet i mindre end 3 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 6 måned.
Brugere der benytter løbebåndet i 3-5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 3 måned.
Brugere der benytter løbebåndet i mere end 5 timer om ugen, bør smøre maskinen hver 2 måned.

  • Brand
  • Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
  • Computer data Viser tid, distance, kalorier, program. hastighed m.v.
  • Foldbar Ja
  • Justering af stigning Manuelt
  • Motor Type DC
  • Pulsmåler Håndpuls