Odin Træningsbænk Justerbar DEMO

2199   3500
Fjernlager 6 - 10 uger
Her ser du et DEMO produkt, hvor kvalitet møder bæredygtighed. Disse produkter har måske små skrammer eller kosmetiske fejl, men de fungerer stadig perfekt til deres formål. Ved at vælge DEMO udstyr sparer du penge, reducere affald og gøre en positiv indvirkning på miljøet, i og med udstyret får nyt liv.
I visse tilfælde, kan noget udstyr også mangle enkelte funktioner, men dette vil altid være afspejlet i prisen.
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker viden om det enkelte demo produkt.
Vores mission er at tilbyde dig en fantastisk balance mellem økonomisk fornuft og miljøansvar. Ved at genanvende DEMO træningsudstyr kan du nyde godt af vores produkter til nedsatte priser, samtidig med at du reducerer dit miljø fodspor.

I nogle tilfælde vil du modtage dit demoudstyr samlet og andre gange vil det være i papkasse, som hvis det var et helt nyt produkt.

Du kan også købe den som ny: https://apuls.dk/cpro9-traeningsbaenk-justerbar

Odin Træningsbænk Justerbar
Med en Odin Justerbar Træningsbænk, opnår du nem og hurtig mulighed for justering ved din træning. Træningsbænken er nem at samle og er velegnet til alle former for træning, hvor du ønsker liggende større eller mulighed for en større i knæhøjde.
Træningsbænken giver mulighed for et utal af øvelser og har rigtig mange justeringsmuligheder, alt efter hvilken øvelse du ønsker at lave.
Selve sædet har individuel justering fra ryggen. Dette er en stor fordel, så du kan justere til en skånsom stilling, som passe til dine behov.
Ryggen på Odin Justerbar Træningsbænk har en længde på 73cm og en bredde på 25cm - Sædet har en længde på 36cm og en bredde på 25cm. Begge puder har en tykkelse på 5cm, hvilket giver en skånsom pude, som beskytter ryggen under træning.
Den samlede højde for denne Justerbare Træningsbænk, er 49cm i nedklappet tilstand og 108cm ved høj rejsning af rygstykke.
Specifikationer for Odin Træningsbænk Justerbar:
Længe for rygstykke: 73cm
Bredde for rygstykke: 25cm
Tykkelse for rygstykke: 5cm
Længe for sædestykke: 36cm
Bredde for sædestykke: 25cm
Tykkelse for sædestykke: 5cm
Ryglænet har 8 højdejusteringsmuligheder
  • Brand