Outdoor

Knive, drikkeflasker, jagtudstyr, klatreudstyr, kogegrej, vandreudstyr og meget mere! Du finder alt inde for outdoor – om det er til din næste campingtur, vandretur eller telttur! Uanset hvad du søger af outdoorudstyr, så skal du være velkommen til at se hele vores udvalg igennem!

Læs mere
Sorter efter:

Outdoor Til Alle Naturelskere! 

Outdoor er et stort og vidt begreb. I dag dækker det alt lige fra natur, camping, telttur, vandretur, klatring, fiskeri og jagt. Og for at kunne begå sig på disse ture, så kræver dét det rigtige udstyr. Udstyr, så som kogegrej, termoflasker, lygter, knive, økser, førstehjælp og meget mere! Søger du disse oplevelser, og mangler et sted at finde det helt rigtige udstyr? Jamen så er du kommet til det helt rigtige sted!

Hos Apuls kan du finde en lang række produkter inden for Outdoor! Uanset hvilken type udendørs-person du er, så kan du helt sikkert finde det helt rigtige produkt hos Apuls!
Skal du bruge udstyr til dit telt, i form af solide teltpløkker, myggenet til en insektfrie natte eller køkkengrej der kan tåle vind og vejr? Måske produkter til din næste vandretur, så som kikkerter til at nyde synet af naturen, foldeknive som kan nemt og enkelt ligge i din lomme, eller feltspader som kan foldes sammen og nemt opbevares i din taske? Som du kan se, er der mange fordel ved at købe vores produkter til Outdoor.

Apuls Outdoor Anbefalinger

Vi hos Apuls kan fx anbefalede en lang række produkter til Outdoor. Fx, så giver Gerber knive utroligt meget for pengene. De laver gode kvalitetsknive til både stort og småt, når det kommer til outdoor-brug!

Vi kan fx varmt anbefalede Gerber Dime Multi-Tool, som er funktionelt, passer til din lomme og kan bruges i mange forskellige sammenhænge! Med dette produkt får du:

 • Robust rustfri stålkonstruktion

 • 10 værktøjer

 • Nål tang

 • Lednings-cutter

 • Almindelig kantklinge

 • Pakkeåbner

 • Saks

 • "Mellem" flad driver

 • Stjerneskruetrækker

 • Flaskeåbner

 • Pincet

 • Fil

Om du skal på Outdoor telttur eller camping, så vil sådan et produkt være guld værd. Om du så skal åbne en flaske op, klippe snore over eller trække noget op med den indbyggede tang.

Vi kan også varmt anbefalede de populære LifeStraw produkter! Disse produkter er helt unikke, i form af, at de kan filetere det mest snavsede vand! Perfekt til Outdoor brug, som kommer i alle former og varianter.
Indbygget med et membran-mikrofilter og kul-kapsler, så fjerner disse filtre:

 • 99,9% af bakterier og parasitter

 • Reducerer klor

 • Reducerer dårlig lugt og smag

 • Reducerer organisk kemisk stof

LifeStraw er perfekt når du er ude i naturen, og skal bruge vand fra søer, åer eller regnvand. Og pga. LifeStraws lækre design, så behøves du ikke kun at bruge dem når du er på vandreture. LifeStraw produkterne kommer i store som små flasker, både i hård plast og som termoflasker. Du kan derfor bruge dem til hvilken som helst lejlighed, hvor du kan bide dig sikker i, at dit drikkevand altid er filtreret!

Som du kan se, så har vi outdoor-udstyr til lidt af hvert. Uanset hvad dit næste udendørs projekt er, så vil du med sikkerhed kunne finde inspiration her!
Som eksempel, så kan vi give dig noget inspiration til din næste vandretur, i form af, hvad der kunne være vigtigt at have med sig på sådan en tur.

Top 3 Produkter Til Outdoor

Listen af udstyr er lang, men hvis vi skal vælge nogle af de vigtigste produkter, så vil nr. 1 helt klart være noget førstehjælpsudstyr. Du finder en hel række af førstehjælpsprodukter hos os, som alle kan være til stor hjælp, hvis uheldet nu engang er ude, og nogen er kommet til skade. Vi vil her anbefalede LifeSystems Lomme Førstehjælpssæt, som har alt hvad man skal bruge i en lille, transportabel taske. Den lille førstehjælpstaske kan nemt sættes fast i dit bælte eller vandretaske, og har alt hvad du skal bruge i en nødsituation. Den lille LifeSystems Lomme Førstehjælpssæt kommer med et hav af produkter, så som saks, plastre, renseservietter, bandager m.m. Den er perfekt til uheldige situationer ude i vildmarken.


Samt, så vil vi anbefale at du har en kniv med på sådan en tur. Man ved aldrig hvornår man står i den situation, hvor en lommekniv bliver brugbar - om det så er til at skære snor, kviste eller skære mad. Uanset hvilken situation du står i, så har vi helt sikkert den helt rigtige kniv til dig. Vi kan personligt anbefale Gerber knivene, som er helt klart de mest populære på markedet. Dog, hvis du skal stå lidt ud, så har vi også knive fra Winchester. Her kan vi anbefale Winchester Lasso Lommekniv, som er en lille kompakt kniv i rustfrit stål. Perfekt at have med sig i lommen, uanset om du er på vandretur, camping eller jagt.


Sidst men ikke mindst, så vil vi anbefale at du har noget kogegrej med dig. Dette er i form af bestik, tallerkner, kopper, gryder osv. Alt dette er ideel, når der skal tages pauser, laves mad eller når man skal have noget at drikke. Sådan nogle produkter skal gerne helst være i rustfri slå, og skulle også gerne kunne holde til opvaskemaskinen.
Vi kan her anbefale Tatonka Mini Camping Grydesæt. Her får du hele pakken i en relativ lille og nem, transportabel løsning. I pakken får du pander, gryder, tallerkener, kopper og teskeer. Dette er for dig, som vil have hele sættet fra dag et af, og ikke går på kompromis!

Stort Udvalg Hos Aplus

Som du kan se, så har vi noget til en hver person, som går op i outdoor. Hvis teksten oven over ikke har inspireret dig til, hvad du skal gå efter af vores store outdoor-udvalg, så er du velkommen til at kigge vores outdoorkategori igennem! Du kan med sikkerhed finde det helt rigtige produkt hos os, hvis du søger outdoor-udstyr.

Vi tilbyder både gratis fragt, garanti og en super kundeservice til alle dine spørgsmål.

Velkommen til!