Garmin Aktivitetsmåler

Garmin Aktivitetsarmbånd - Sundhedsdagbog på håndleddet - Med et aktivitetsarmbånd fra Garmin, får man både en træningsmakker, coach og dagbogsfører i én. Du vil blive overrasket over, hvor høj kvalitet og hvor mange funktioner man kan benytte sig af med en investering i et Garmin aktivitetsarmbånd... Læs mere

Mest populære produkter

Garmin aktivitetsarmbånd - førende i feltet

Garmin har stået i spidsen af markedet for de mange varianter af pulsure og aktivitetsmålere siden 2008, hvilket ikke er uden god grund. Som udvikler af både traditionelle navigationsgps’er, aktivitetsmålere og wearables, er det lagt i kortene, at et pulsur fra Garmin er en absolut popularitetsmagnet og manges atleters foretrukne mærke. Garmin har skabt en lang række valgmuligheder, så du sikkert kan finde lige netop det pulsur eller aktivitetsarmbånd du har brug for til dine personlige behov, uanset om du hører til i eliten eller lidt for ofte på sofaen.

Hvad kan et Garmin aktivitetsarmbånd?

Der har været stor udvikling inden for træningsteknologien i de seneste år, og en sund livsstil bliver konstant nemmere, hurtigere og mere bekvem. I stedet for at slæbe en skridttæller, et stopur og pulsmåler med sig til træningen kan man nu få et hav af funktioner samlet i én; nemlig i et såkaldt aktivitetsarmbånd. Et Garmin aktivitetsarmbånd er en nem måde at indsamle og sammenligne resultater og data omkring ens sundhedstilstand.

Bedre søvnrytme med Garmin aktivitetsarmbånd
Oven i de mange funktioner såsom skridttæller, pulsmåler og kalorieberegner der effektiviserer din træning, kommer et Garmin aktivitetsarmbånd typisk også med en funktion kaldet søvnovervågning. Dit aktivitetsarmbånd vil registrere hvornår du går i seng og hvornår du står op, baseret på målinger af hvornår din krop rent faktisk er i sovetilstand. Ud fra disse data kan et aktivitetsarmbånd anbefale dig, hvornår det ville være bedst at gå i seng og stå op for optimal mængde søvn for at opnå den bedst mulige sundhedstilstand.

Frihed uanset aktivitet

En af grundene til at det er blevet så populært at eje et Garmin aktivitetsarmbånd er, at det aldrig har været nemmere at holde styr på sin egen sundhed. Et Garmin aktivitetsarmbånd skal sidde helt tæt men behageligt ind til håndleddet og vil være sved- og vandresistent, så du kan have den på, hvor end du går, uanset hvad slags træning, vind og vejr man befinder sig i. Denne egenskab giver dig frihed til at optimere din sundhed uden undskyldninger.

Stress af og kom i form med Garmin Vivosmart 3

Garmin Vivosmart 3 aktivitetsarmbånd er en populær en af sin slags, og den besidder da også en lang række fantastiske funktioner. Som en unik funktion kan Garmin Vivosmart 3 aktivitetsarmbånd holde øje med dit stressniveau hele dagen baseret på data fra pulsmåling og VO2-maks. Man finder også en bodyage funktion, hvorpå man kan måle sin kropslige alder. Ud over dette medfølger der selvfølgelig søvnovervågning, pulsmåling hele døgnet, tæller til gentagelser og sæt i styrketræning, skridttæller, distancemåler og kalorieforbrug. Oven i alt dette besidder Garmin Vivosmart 3 aktivitetsarmbånd en OLED touchskærm, samt egner sig til både regn, sved og endda svømning, da det er vandtæt.

Garmin Connect - et socialt fællesskab

Noget eksklusivt inden for produkter fra Garmin er, at der tilbydes en social træningsplatform der hedder ‘Garmin Connect’. Her kan man oprette grupper med folk der dyrker samme slags træning som en selv, følge og heppe på sine venner, samt få feedback på egne resultater og præstationer.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()
Anbefalede produkter