Garmin Pulsur

Garmin pulsur - førende i feltet - Garmin har stået i spidsen af markedet for de mange varianter af pulsure siden 2008, hvilket ikke er uden god grund. Som udvikler af både traditionelle navigationsgps’er, aktivitetsmålere og wearables, er det lagt i kortene, at et pulsur fra Garmin er en absolut popularitetsmagnet og manges atleters foretrukne mærke. Tilmed er Garmin til dags dato den største udbyder af pulsure der indeholder GPS funktion og pulsmåling. Ved at kombinere en GPS og en wearable til én, har Garmin skabt en lang række valgmuligheder, så du sikkert kan finde lige netop det pulsur, du har brug for til dine personlige behov, uanset om du hører til i eliten eller lidt for ofte på sofaen... Læs mere


Oplev topkvalitet med et Garmin Pulsur

Det er ingen hemmelighed, at mange foretrækker mærket Garmin, når der skal købes et pulsur eller en wearable aktivitetsmåler. GPS-systemet i et pulsur vægtes højt her, hvilket giver særdeles nøjagtige data med et Garmin pulsur.

Optisk pulsmåling med pulsur fra Garmin

Med et pulsur fra Garmin bliver pulsen registreret ved hjælp af optisk pulsmåling. Ved hjælp af LED lysdioder sendes der lys gennem huden og ind til blodårerne i håndleddet,  hvor lyset herefter reflekteres tilbage til senderen. Denne reflektion kan hermed analyseres til data som viser, hvad ens puls er. Det første pulsur med optisk pulsmåling fra Garmin udkom i 2015 under navnet Forerunner 225. Dette pulsur havde optisk pulsmåling med teknologi fra GPS-giganten Mio. Dog udviklede Garmin deres egen optiske pulsmåler blot et år senere i 2016, og denne pulsmåler viste sig at være langt mere nøjagtig, og dermed brugt lige siden. I 2017 udkom Garmin Fenix 5 serien. Ethvert pulsur fra Garmin Fenix 5 serien er udstyret med optisk pulsmåling.

GPS løbeur i topkvalitet

Ofte kendes et løbeur fra Garmin bedst under navnet ‘Garmin Forerunner’. Næsten alle pulsur og løbeur fra Garmin er udstyret med GPS funktion, så informationen om løbehastighed, distance, højdemeter, gennemsnitshastighed, ruter etc. bliver så præcis som muligt. De nyere pulsur og løbeur fra Garmin er alle udstyret med Bluetooth, wifi og aktivitetstrackers, hvor så meget information som muligt bliver samlet så simpelt som muligt. Med aktivitetstrackers har et pulsur nu ikke kun pulsmåler og skridttæller, men også funktioner som søvntracker, træningsprogramsforslag, restitutionsforslag, aflæsning af VO2-maks og kalorieberegner inden for forbrænding. Med Bluetooth og wifi bliver det tilmed let som en leg at overføre data til mobilen eller dele resultater med vennerne enten privat eller på de sociale medier.

Hvorfor et pulsur?

Med pulsmåling får man en meget mere akkurat måling af kalorieforbrænding, intensitet og så videre. Med en GPS funktion oven i, kommer man næppe tættere på en smartere og simplere måde, at følge med i de præcise informationer omkring ens træning og sundhedstilstand. Et pulsur er med til at motivere og opretholde de gode vaner, samt hjælper det en til at træne klogere hvad intensitet, frekvens og restitution angår. Et pulsur er nemt at have med sig overalt, uanset vind, vejr eller lokation. Der er ikke brug for internetforbindelse eller godt vejr for at have et pulsur med til træning eller på ferie, så der er ingen undskyldning for at holde sig opdateret og motiveret.

Forerunner og Fenix - Garmin pulsur bestsellers

De førnævnte serier Forerunner og Fenix indeholder størstedelen af Garmins absolut bedstsælgende pulsure. Garmin Forerunner er et rigtig godt all-round pulsur til mange forskellige formål. Garmin Forerunner er især populært hos folk der dyrker konditionstræning, og har brug for både GPS og pulsmåling. Der er mange forskellige varianter i Forerunner serien, og derfor er der både et pulsur til elite-atleten der har brug for avanceret teknologi, og til nybegynderen der har brug for en mere simpel tilgang. Fenix serien henvender sig især til trail- og outdoor-sportsmennesker. Med lang batterilevetid, programmer inden for trail og andre outdooraktiviteter, vandtæt ned til 100m samt et robust og stilrent design, er Fenix endnu et pragteksemplar på et rigtig godt pulsur.

Garmin Connect - et socialt fællesskab

Noget eksklusivt inden for produkter fra Garmin er, at der tilbydes en social træningsplatform der hedder ‘Garmin Connect’. Her kan man oprette grupper med folk der dyrker samme slags træning som en selv, følge og heppe på sine venner, samt få feedback på egne resultater og præstationer.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()