Polar Pulsbælte

Hvad kan et Polar pulsbælte? - Et Polar pulsbælte giver dig et præcist billede af din krops tilstand ud fra din puls. Pulsen kan defineres som hjertets slagfrekvens, altså hvor mange hjerteslag der pumper blod rundt i kroppen pr. minut. Pulsen er vigtig for ens iltoptagelse, da blodet transporterer ilt ud til kroppens celler som gør, at du kan præstere fysisk. Et Polar pulsbælte måler altså, hvor mange hjerteslag pr. minut dit hjerte slår under forskellig belastning, og giver et simpelt indblik i, hvad tilstand kroppen er i under aflæsningen. Pulsbæltet sender den målte puls videre til en forbundet enhed under målingsperioden, så man bagefter kan se og bruge sin indsamlede data. Med et Polar pulsbælte kan man hurtigt og simpelt koble sit pulsbælte til eksempelvis sit Polar pulsur eller cykelcomputer... Læs mere

Mest populære produkter

Mål din puls præcist med et Polar Pulsbælte

Fra udviklingen af verdens første pulsmåler i 1977 til produkter af så høj kvalitet at selv hospitaler bruger dem; ja et Polar pulsbælte må så at sige være en god investering, for enhver der gerne vil få så meget ud af træningen som muligt.

Effektiv træning med Polar T31 Pulsmåler Pulsbælte
Formålet med et Polar T31 pulsmåler pulsbælte er simpelt; at få transmitteret dataen om din præcise puls til din modtagerenhed på håndleddet. Et Polar T31 pulsbælte skal kobles sammen med en Polar modtagerenhed, såsom et pulsur, og derefter kan du nemt tilgå og gemme alle de informationer, du har brug for om din træning. Et polar T31 pulsbælte er vandresistent, og kan derfor bruges i al slags vejr samt til vands i diverse svømmediscipliner. Dette pulsbælte er meget komfortabelt og vejer ikke så meget til formål for, at du kan træne præcis som du plejer. Polar T31 Pulsmåler Pulsbælte er et kodet pulsbælte, som passer til Polar FT1, FT2, FT4, FT60, FT7, FT80, RCX5 og RS300X.

Hvordan virker et Polar pulsbælte?

Et Polar pulsbælte skal spændes rundt om brystkassen. En pulsmåler placeret på brystet med to registreringsfelter, måler pulsen via analysering af elektriske signaler fra hjertet. Dette sker ved at ens Polar pulsbælte registrerer hjerteslagets muskelspændinger gennem elektroder i registreringsfelterne direkte uden på brystkassen. De foretagede målinger sendes nu til det opkoblede apparat (eksempelvis et Polar Pulsur). Under og efter træningen kan man så se på sit opkoblede apparat, hvordan pulsen har været.

Hvordan placerer jeg mit Polar pulsbælte korrekt?

Det er vigtigt at sørge for, at ens Polar pulsbælte sidder korrekt efter manualen, både i forhold til placering og hvor stramt det skal sidde. Mange har en tendens til at placere sit pulsbælte alt for lavt. Da der findes forskellige varianter, er det selvfølgelig forskelligt om ens pulsbælte er soft- eller hardstrap. Softstrap finder de fleste oftest mere behagelig, især piger der benytter sports-BH, mens hardstrap dog har en tendens til at medføre færre problemer med målingerne end softstrap. Registreringsfelterne der sidder foran midt på ens pulsbælte, skal gerne være fugtige for optimal funktion. Sved opretholder ofte signalet gennem registreringsfelterne, men det er en god idé at fugte dem, inden man starter træningen. Hvis man har glemt det, kan det dog nemt gøres med lidt spyt på fingerspidserne. For mænd skal et Polar pulsbælte sidde lige under brystbenet, mens kvinder skal placere det lige under sports-BH’en såfremt en bæres. I begge tilfælde skal remmen spændes stramt, så pulsbæltet ikke begynder at glide ned under træningen.

Hvordan vedligeholder jeg mit Polar pulsbælte?

Et Polar pulsbælte skal vedligeholdes godt for at fungere bedst og måle så korrekt som muligt. Remmen skal helst skylles efter hvert brug hvis det er et softstrap pulsbælte, mens hardstrap ikke trænger vask så ofte. Både soft- og hardstrap remme kan håndvaskes eller maskinvaskes i en vaskepose efter pulssensorerne er klikket af, såfremt det er uden brug af skrappe vaskemidler. De må dog ikke kommes i tørretumbleren og skal derfor hænges til tørre. Registreringsfelterne med sensorerne skal blot tørres over med en klud efter hvert brug. Hvis pulsbæltet ikke skal bruges i en længere periode, er det vigtigt at pulssensorerne klikkes af remmen, så de ikke aflades af sig selv.

Polar Flow App - en dagbog hvor end du er

Når du køber et produkt fra Polar, kan du vælge at benytte dig af Polar Flow appen. Med denne app kan man let se ens registrerede aktivitet, fremgang og mål. Du kan også træne med dine venner, eller dele resultater med din træner, så fremskridtene nemt kan tilgås.


Filter

Filter

  • Pris
    -
  • Producent
    Vis mere ()
Anbefalede produkter