Polar Pulsur

Polar pulsur: gammel og garvet - Siden 1977 har Polar produceret trådløse pulsmålere som de første i denne branche, og er meget kendt for nøjagtig pulsmåling i produkter af høj kvalitet. Så høj kvalitet at de endda benyttes som hjælp til forskninger og som redskab til pulsmåling hospitaler. Foruden cykelcomputere, fodpods og aktivitetsarmbånd, har Polar produceret det populære produkt Polar A300 Pulsur, der besidder en lang række efterspurgte funktioner til et sundere og mere aktivt liv... Læs mere


Professionelle målinger med et Polar Pulsur

Oplev forrygende kvalitet fra udbyderen af verdens første trådløs pulsmåler, nemlig det finske mærke Polar. Foruden at være særdeles udbredt i sportsverdenen, er Polars pulsmåling så præcis, at det også benyttes i forskning og på hospitaler.

Præcise data med et Polar pulsur

Et Polar pulsur kan bruges i mange sammenhæng, men er dog især populære inden for cardiotræning såsom løb og cykling. Her spiller den optiske pulsmåling i håndleddet en væsentlig rolle i målingerne. Ved hjælp af lysdioder reflekteres lyset på blodårerne i håndleddet, og dette kan hermed analyseres til at finde ud af, hvad ens puls er. Pulsen er en vigtig indikator for, hvordan kroppen har det, og om hjertet pumper nok iltet blod rundt i kroppen.

Hvorfor et Polar pulsur?

Med pulsmåling får man en meget mere akkurat måling af kalorieforbrænding, intensitet og så videre. Et Polar pulsur er med til at motivere og opretholde de gode vaner, samt hjælper det en til at træne klogere hvad intensitet, frekvens og restitution angår. Et Polar pulsur er tilmed nemt at have med sig overalt, uanset vind, vejr eller lokation. Der er ikke brug for internetforbindelse eller godt vejr for at have et pulsur med til træning eller på ferie, så der er ingen undskyldning for ikke at holde sig opdateret og motiveret.

Track dit liv med et Polar A300 pulsur

Med et Polar A300 pulsur får du optisk pulsmåling i høj kvalitet, men også meget meget mere. Et Polar A300 Pulsur fungerer også som aktivitetstracker, både i form af skridttæller, distancemåler, søvntracker, kalorieberegner etc. Et Polar A300 Pulsur gør det nemt at holde sig social og opdateret, da man hurtigt kan koble sit pulsur op med sin smartphone. På denne måde kan man se notifikationer, opkald, føre kalender og holde sig opdateret på de sociale medier, alt sammen gennem sit pulsur. Foruden at holde styr på alle disse data, kan et Polar A300 pulsur også komme med feedback om træningen, komme med gode råd til at effektivisere træningen, overvåge pulszoner, vurdere VO2-maks, vibrere ved inaktivitet, samt indeholder dette pulsur en stor mængde forskellige træningsprogrammer, man let kan tilgå.

Design dit eget Polar pulsur

Som noget eksklusivt kan man også selv designe sit eget Polar Pulsur, så det matcher lige præcis ens personlighed. De udskiftelige armbånd findes i mange forskellige farver, så man kan variere og passe dem ind efter lige det man har lyst til. Valgmulighederne er snehvid, kulsort, pink, knaldgul, kongeblå og koksgrå.

Hvordan bruger jeg mit Polar pulsur rigtigt?

Et Polar pulsur bør altid spændes godt til ved remmen, så det ikke glider af håndleddet eller sidder for løst til at kunne måle pulsen. Som udgangspunkt skal et pulsur sidde én fingerbredde fra håndleddet med displayet opad. Polar pulsure kommer med en mulighed for at downloade en app på sin smartphone, som man så kan connecte til sit pulsur, og se sin data på. Denne app heder Polar Flow. Det er tilmed en god idé, at lære sin maxpuls og hvilepuls at kende til at starte med, så man senere hen kan begynde at træne med pulszoner, og hermed finde den pulszone der passer til lige netop ens eget træningsmål.

Polar Flow App - en dagbog hvor end du er

Når du køber et produkt fra Polar, kan du vælge at benytte dig af Polar Flow appen. Med denne app kan man let se ens registrerede aktivitet, fremgang og mål. Du kan også træne med dine venner, eller dele resultater med din træner, så fremskridtene nemt kan tilgås.