Bestil trygt dine julegaver nu - Vi bytter alle køb i 365 dage

Reebok Bike GB40S One Series Motionscykel

Reebok Bike GB40S One Series Motionscykel. Motionscyklen har et svinghjul på 8,5 kg, lette pedaler og et tungt svinghjul sikre et let t.. Læs mere
På lager
3.999 kr

2.739 kr

Specifikationer - Motionscykler
Bremsesystem Magnetisk
Modstandsniveauer 1 - 32
Justering af modstand Elektronisk
Træningsprogrammer 20 stk
Computer data Stor LCD skærm viser tid, distance, hastighed, puls, kalorier samt program
Pulsmåling Håndpuls
Svinghjul 8,5 kg
Watt funktion Ja
Indstigningshøjde Lav
Dimensioner 92 x 25,5 x 58,5 cm
Vægt 30,24 kg
Maks. brugervægt 120 kg
Dimensioner (emballage) 92 x 25,5 x 58,5 cm, 34kg

Reebok Bike GB40S One Series Motionscykel. Motionscyklen har et svinghjul på 8,5 kg, lette pedaler og et tungt svinghjul sikre et let tråd. Motionscyklen har en krank der er 3-delt, gearing 240-20-00 og strømforsyning 240 volt, Adaptor volt + Amp 9V500MA.

Motionscyklen har justerbare skruer i bunden, som sikre at cyklen står stabilt på gulvet, ligeledes kan den nemt flyttes da der er transporthjul på. Motionscyklen har en justerbar saddel både horisontalt og vertikalt, saddlen er meget komfortabel og kan indstilles i højden mellem 65 og 98 cm.

Motionscylen er udstyret med en 5,5 tommer stor skærm som gør det nemt, at overskue de forskellige data der ønskes, der er distance, tid, hastighed, kalorieforbrænding (vejl.), watt, puls, omdrejninger pr. minut. Der er på styret monteret sensorer som måler puls.

Motionscyklen har 32 modstandsniveauer, som gør det muligt både at træne let og tungt, så der er rig mulighed for, at træne udholdehed, muskelstyrke og intervaltræning, da du nemt og hurtigt kan skifte mellem høj og lav styrke.

Motionscyklen har 12 forudindstillet programmer, der kan hjælpe dig med, at varierer din træning. Der er ligeledes brugerdefineret program, ligeledes kan der indstilles 3 forskellige mål til din træning, distance, kalorier og tid.

Motionscyklen har under styret monteret en drikkedunk holder, så det nødvendige væske bliver indtaget under træning. 

Datablad for Reebok Bike GB40S One Series Motionscykel

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God