Reebok GT40S One Series - Black Løbebånd

Reebok GT40S One Series - Black Løbebånd. Løbebåndet er til den der gerne vil holde sin træning ved lige eller gern.. Læs mere
På lager
8.999 kr

6.999 kr

Specifikationer - Løbebånd
Motor HK 2
Motor Type DC
Hastighed 1 - 16 km/t
Stigning 0 - 12 %
Justering af stigning Elektronisk
Computer data Overskuelig kommerciel computer, som viser brugeren alle de nødvendige informationer
Træningsprogrammer 40 stk
Pulsmåling Håndpuls eller pulsbælte (tilkøb)
Løbeflade, bredde 43 cm
Løbeflade, længde 130 cm
Dimensioner 168 x 85 x 133 cm
Foldbar Ja
Dimensioner - Sammenfoldet 186,5 cm x 81 cm x 29 cm
Vægt 75 kg
Maks. brugervægt 110 kg
Stregkode 5055436105435

Reebok GT40S One Series - Black Løbebånd. Løbebåndet er til den der gerne vil holde sin træning ved lige eller gerne vil i form. Løbebåndet har en motor på 2 hk og en max hastighed på 16 km/t. Løbebåndet har en god støddæmpning med 3 overgangsfaser, som giver en skånsom træning og minimerer skader.

Løbebåndet har en max brugervægt på 110 kg og en løbeflade på 130x43 cm. Det er foldbart og har transporthjul så du nemt kan flytte det rundt i huset.

Løbebåndet har en 5 tommer LCD skærm med et flot blåt baggrundslys som viser de data som bruges under træningen: Hastighed, tid, distance, forbrændte kalorier, puls og hældning. Computeren har 40 programmer, 36 forudindstillede, 3 mål og 1 BMI.

Løbebåndet har 12 hældnings niveauer. Hvis du gerne vil træne til musik, kan dette lades sig gøre via ipod, som let kan tilsluttes via kabel. Quick start er også en mulighed.

Hvad er ONE Series dæmpningssystem, der er 3 forskellige overgangs zoner indbygget i løbefladen, zonerne efterligner den naturlige bevægelse i vores fod, dette gør at løbet bliver let og effektivt. One Series dæmpningssystem virker både på elite, supermotionister og helt almindelige motionister. De fleste elite løbere, løber forfodsløb og mange almindelig motionister lander først på hælen, men systemet tager hensyn til begge måder at løbe på.

De 3 zoner virker således: ABSORB - blød overflade, hvor hælen lander overfor led og sener. STABILITY er en mellemzone, sikre en stabil og naturlig afvikling i foden. ACCELERATE - er en fast overflade, som danner fremdrift, dette giver en særlig energi i tæerne og et stærkt afsæt frem til næste bløde step i zonen Absorb.

løbebåndets mange muligheder gør, at der er rig mulighed for en træning der passer lige til dig.

Datablad for Reebok GT40S One Series - Black Løbebånd

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God