Bestil trygt dine julegaver nu - Vi bytter alle køb i 365 dage

Reebok GX40S One Series Crosstrainer

Reebok GX40S One Series Crosstrainer. Crosstraineren er en hård men effektiv trænings maskine, hvor der kan blive forbrændt n.. Læs mere
På lager
5.699 kr

3.598 kr

Specifikationer - Crosstrainere
Computer Ja
Specifikationer - Spinningcykler
Bremsesystem Elektromagnetisk bremse / Induktion
Justering af modstand Elektronisk
Modstandsregulering Faste niveauer
Svinghjul 9 kg
Drift Remdrift
Computer data Distance, tid og kalorier og watt test, pulstest, restitution og et manuelt program
Træningsprogrammer 20 stk
Modstandsniveauer 1 - 32
Pulsmåling Håndpuls
Bluetooth (Tilslutning af tablet & smartphone) Nej
Indstigningshøjde Medium
Dimensioner 135 x 72 x 169 cm
Vægt 55 kg
Maks. brugervægt 120 kg

Reebok GX40S One Series Crosstrainer. Crosstraineren er en hård men effektiv trænings maskine, hvor der kan blive forbrændt nogle kalorier ved en kombination af hastighed og modstand. Hvis du kun vil træne underkrop, sætter du bare dine hænder på styret ved computeren, træningsmetoden er effektiv, men samtidig skånsom for dine led.

 Maskinen har en max brugervægt på 120 kg, skridtlængde på 38,1 cm og et svinghjul der vejer 9 kg. Bremsesystemet er Elektronisk og der er 32 Modstandsniveuer.

Crosstraineren kan nemt og hurtigt flyttes rundt i huset, da den er udstyret med transporthjul. maskinen er støjsvag og kan indstilles til gulvniveau, så den står stabilt.

Crosstraineren Har en computerskærm på 5,5 tommer, så du let kan aflæse bla. pulsværdi, der er placeret en puls sensor på begge håndtag af crosstraineren. Computeren har 20 programmer, 12 forudindstillet, 3 til Distance, tid og kalorier og watt test, pulstest, restitution og et manuelt program. Der er også mulighed for, at lave din egen personlige brugeropsætning.

Crosstraineren leveres 50 % samlet, der medfølger en monteringsvejledning og der er udførligt beskrevet hvilken rækkefælge den skal samles i og alle dele er mærket.

Datablad for Reebok GX40S One Series Crosstrainer

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God