Sklz Pro Træning Fodbold Volleynet

294   399
Fjernlager 8 - 14 dage

OBS: dette er kun nettet og der medfølger ikke stænger.

Sklz Pro Træning Fodbold Volleynet er et genialt redskab som opvarmning eller leg i haven.

Med et Sklz Pro Trænings Fodbold Volleynet har du mulighed for at spille fodbold volley, som er en rigtig sjov aktivitet, som giver helt nye udfordringer. Ved at kombinere fodbold med volley, får du et nyt og sjovt spil, som kan bruges til underholdning af venner og familie, men kan også fungerer som en rigtig god træning.

Til Træning: Du får mulighed for at forbedrer teknikken med en rigtig god samarbejdsøvelse / opvarmningsøvelser. Du vil opleve en givende effekt af teknik og humør.

Som havespil: Du kan nemt og hurtigt stille nettet op til en sjov aktivitet i haven. Udfordre familien og venner til et sjovt spil Fodbold Volley.

Dette Sklz Pro Træning Fodbold Volleynet kan nemt indstilles i bredden, så det passer til 2 mod 2 med en bredde på 3 meter. Du kan også bruge den fulde bredde på 6 meter, hvis du skal være flere på banen. Praktisk og simpel løsning til effektiv træning og leg.

Vi anbefaler at du bruger Sklz Pro Træning Fodbold Volleynet i græs, men du kan også bruge dette fodboldvolley net i sand.

  • Brand