Reebok Crossfit Nano 6.0 Herre Sko Green Skull

Reebok Crossfit Nano 6.0 er den bedste sko, der nogensinde er fremstillet til Crossfit træning. Skoene giver dig den perfekte balanc.. Læs mere

1.049 kr

825 kr

Detaljer
Drejesål Nej
Sål Crossfit

Reebok Crossfit Nano 6.0 er den bedste sko, der nogensinde er fremstillet til Crossfit træning.

Skoene giver dig den perfekte balance og er ekstremt slidstærke. Siden den første Reebok Nano model blev fremstillet, har Reebok lært enormt mange teknikker til at forbedre din Crossfit træning samt til at øge holdbarheden og dette er nu kulmineret i denne Reebok Nano 6.0 sko.

Reebok Nano 6.0 er bred, så dine fødder kan sprede sig og skabe perfekt balance. Overdelen på Nano 6.0 er blevet forstærket med kevlar, så de nu ikke er til at slide i stykker.

RopePro funktionen er naturligvis også til stede på denne Nano 6.0 og øger holdbarheden enormt i reb-øvelser.

Reebok Nano 6.0 har et 4mm drop, fra hæl til tå, hvilket giver dig den mest stabile platform til Crossfit. Alt på denne Crossfit sko er specielt designet til formålet. Efter nu 6 generationer, er Nano 6 skoene så perfekte, som en sko bliver. Sålen på Reebok Nano 6.0 er opdelt i flere forskellige områder, som hver udfører sin enkelte opgaver og overdelen har ligeledes forskellige områder, med fokus på holdbarhed og stabilitet.

Kort sagt er Reebok Nano 6.0 den bedste Crossfit sko på markedet.

Størrelsesguide
Størrelsesguiden herunder viser dig, præcis hvilken størrelse du skal bruge. Husk at det altid er en fordel at have ca. 5mm ekstra plads i skoen, så din fod kan udvide sig, når den bliver varm.

Datablad for Reebok Crossfit Nano 6.0 Herre Sko Green Skull

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God