Dartskive

Her på siden finder du vores udvalg af dartskiver. Vi har både elektroniske dartskiver samt almindelige dartskiver. Du kan få begge typer dartskive i både skab og frithængende.

Læs mere

Dartskive

 

Her på siden finder du vores udvalg af dartskiver. Vi har både elektroniske dartskiver samt almindelige dartskiver. Du kan få begge typer dartskive i både skab og frithængende.

Almindelig dartskive
Der er en del forskellige almindelige dartskiver og det kan være svært at finde frem til hvilken du skal bruge. Her på siden har vi både en dartskive til hjemmebrug og professionelt brug. En af de detaljer der er at finde på en professionel dartskive er trekantet tråd, som gør at pilen altid vil side fast på skiven.

En almindelig dartskive, kan du få i flere forskellige typer når det kommer til selve tråden. Denne tråd kan være lagt ned i selve skiven eller vore pålagt udenpå. Når dartskivens tråd er lagt udenpå kan denne have forskellige former, som eksempelvis rund eller trekantet. Hvis tråden er treknatet har det den fordel, at pilen vil komme til at sidde bedre fast, hvis du måtte ramme på tråden.

Den tråd der sidder på en dartskive gør det naturligvis lettere at se hvilket point der skal gives. Point-tallene kan også være integreret i selve tråden og dette har den fordel at du kan dreje dartskivens tråd, når et område er slidt meget.

Til almindelige dartskiver skal du benytte dartpile af steeltip typen.

Elektronisk dartskive
Denne type af elektroniske dartskiver har den store fordel at de tæller din point for dig. Derudover er der ofte en del indbyggede spil, så det er let at komme igang. En elektronisk dartskive benyttes ofte til hjemmebrug, hvor det skal være let at komme igang. Med en elektronisk skive er det også lettere at spille hvor du vil, uden at skulle passe på væggen bagved.

Elektroniske dartskiver benytter softtip dartpile.

Hvis du har brug for yderligere vejledning til køb af en dartskive, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice.