• - 96 kr
    cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy
  • <
  • cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy
  • cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy
  • cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy
  • cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy
  • +22
  • >

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy giver dig en hård træning! Disse cPro9 HeavyRope sjippetov, findes i flere forskellige s.. Læs mere
På lager
225 kr

129 kr

Specifikationer - Sjippetov
Type HeavyRope
Længde 270 cm
Justerbar længde Ja
Materiale snor Gummi
Snortykkelse total 17,5 mm
Materiale håndtag Mosgummi
Friktionshæmmende overflade på håndtag Ja
Længde på håndtag 11,5 cm
Forstærkning i slagområde Nej
Lejer Nej
Vægt 1.000 gram
Justerbar vægt Nej
Omdrejningstæller Nej
Tilbehør Nej

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy giver dig en hård træning!

Disse cPro9 HeavyRope sjippetov, findes i flere forskellige sværhedsgrader og denne model har en light heavy på 1.000 gram. Denne vægt giver dig en langt hårdere træning, da det vil kræve mange flere muskler, at "trække" det tunge HeavyRope sjippetov rundt.

cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy har en frisk orange farve og nogle komfortable håndtag. De tykke håndtag har en diameter på 37mm i grebsområdet og sikrer at du kan holde godt fast. Håndtagene på HeavyRope sjippetovet har en komfortabel mosgummi belægning samt en kerne af hårdt plast samt en længde på 11,5 cm. 

Længden på gummisnoren kan justeres i toppen af begge håndtag, ved at skrue toppen af og derefter justere længden med en skrue. Den overskydende snor på sjippetovet kan gå ned i håndtagene, så det ikke er nødvendigt at klippe i snoren. Tykkelsen på HeavyRope sjippetovets snor er 17,5 mm og den er meget slidstærk.

cPro9 HeavyRope Sjippetov er eksempelvis ideelle i crossfit træningen, hvor du på kort tid, skal have en eksplosiv styrketræning og hvor deltagerne har forskellig behov for modstand. Derfor findes cPro9 HeavyRope Sjippetovene i 4 forskellige sværhedsgrader. Dette sjippetov er heavy modellen.

Hvis du ønsker et solidt sjippetov, der kan give dig en ekstremt effektiv træning, er en HeavyRope model det rigtige for dig.

Datablad for cPro9 HeavyRope Sjippetov 1.000g Heavy

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God