Padel Tennis

Hos Apuls tilbyder vi et bredt udvalg af udstyr til Padel Tennis. Vi har alt indenfor Padel Tennis uanset niveau og behov - lige fra begynderen eller den let-øvede til entusiasterne og professionelle. Alle vores produkter er nøje udvalgt, hvor kvalitet og design har været i fokus. Vores mål er at give alle padel-spillere en sjov og fed kamp med det bedste udstyr - Padel Tennis Bat, Padel Taske og Padel Bolde.

 

Læs mere

Padel Tennis hos Apuls.dk – Stort udvalg til de bedste priser!

Hos Apuls finder du et bredt udvalg af udstyr indenfor Padel Tennis. Med vores store sortiment har vi alt du står og skal bruge for at blive den bedste padel tennisspiller. Vi forhandler nogle af de mest populære padelmærker – derudover har vi også vores eget brand Odin Padel, hvor vi nøje udvælger kvalitet og design, så vi kan tilbyde markedets skarpeste priser.

Padel Tennis

Padel Bat:

Vi ved hvor vigtigt det rigtige udstyr er, for at man kan præstere optimalt på banen. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af Padel Tennis Bat til alle niveauer, alt lige fra nybegynderen til turneringsspilleren. Vi har et Padel Bat der passer til lige netop dig!

Padel Tennis er stormet fra i løbet af de seneste par år og det har selvfølgelig medført, at der er kommet et kæmpe udvalg af Padel Bat, og det kan være svært at gennemskue, hvilket bat der passer bedst til ens behov.

Hvis man er på udkig efter et Padel Bat støder man som regel på de tre klassiske modeller. Et rundt Padel Bat, som er det mest populære – det er et godt bat til begynderen og de let øvede, da det giver god kontrol med bolden og har et stort sweetspot. Så er der det diamantformet Padel Bat som henvender sig de lidt mere øvede padelspillere. Dette skyldes at sweetspottet sidder længere oppe i toppen, som giver mere power til slagene. Det sidste bat, som man som regel vil støde på er det dråbeformet Padel Bat. Dette bat er en blanding af det runde og diamantformet, som er et allround bat – det henvender sig derfor til en bredere målgruppe.

Padel Bat kommer i mange forskellige prisklasser – og det er ikke altid nødvendigvis det dyreste, som passer bedste til dit behov. Hos os kan du købe Padel Bat på tilbud og vi tilbyder altid de nyeste og bedste modeller. Er man f.eks. en Padel Tennis Klub, som ønsker at købe et større parti af Padel Bat, kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på en mængderabat.

Padel Greb:

Ligesom på en tennis- eller badmintonketcher, vil grebet på en Padel Ketcher ligeledes blive slidt med tiden. Derfor er det vigtigt at huske at skifte grebet med tiden, da det giver et bedre greb om battet og absorberer sveden.

Padel Bolde:

Mange tror fejlagtigt at Padel Bolde og tennisbolde er det samme – men der er faktisk en forskel. En Padel Bold er nemlig blødere end de klassiske tennisbolde. Dette giver endnu bedre føling, når man slår til bolden. Så husk altid at bruge Padel Bolde under en padel kamp eller turnering.

Hos Apuls tilbyder vi Padel Bolde i flere varianter og fra forskellige producenter. Du finder derfor altid de bedste bolde til de skarpeste priser her – og vi har som altid nogle bolde på tilbud.

Padel Taske / Padel Cover:

Det er vigtigt at passe på ens Padel Ketcher, så den altid holdes pæn og ren og samtidig kan yde de bedste slag i alle dueller. Derfor anbefaler vi hos Apuls at man tilkøber en Padel Taske eller et Padel Cover, så ens bat altid er beskyttet mod slag.

En Padel Taske er optimal i forhold til at kunne opbevare flere bat. Det kan være man har behov for at skifte bat i løbet af kampen, hvis man f.eks. ønsker at ændre ens spil og udfordre modstanderen. For ekstra beskyttelse er et Padel Cover det perfekte valg. Et cover er nemlig fremstillet med polstring, der giver ekstra beskyttelse dit Padel Bat.

Gældende for både tasker og covers er, at de selvfølgelig kommer med en eller flere stropper, så man let kan tage sine bat med på farten og være klar til en padel dyst.

Padel Tilbehør:

Man kender det nok fra andre sportsgrene – der findes et hav af tilbehør og man kan købe sig fattig i udstyr. Men vil man være den bedste til sporten, så kræver det, det bedste udstyr. Dette kan vi selvfølgelig tilbyde hos Apuls. Vi har masser af tilbehør til Padel Tennis som f.eks. håndklæder, svedbånd, pandesvedbånd og drikkedunke. Derudover kan vi også tilbyde et bredt udvalg af sportstape, forbindinger og knæ- ankel- og albuestøtter, så man slipper for skader.

Vi har alt i Padel Tilbehør, så man kan udvikle og forbedre sit spil og blive den bedste padelspiller!

Apuls er din leverandør af markedets bedste padeludstyr til de skarpeste priser!

Padel Bat

Vi tilbyder et stort udvalg af padeludstyr og vi har altid et tilbud, der passer til lige netop dig. Hos os finder du alt udstyr, så du er klar til de mange dueller på padelbanen. Vores dygtige konsulenter sidder altid klar med råd og vejledning i forbindelse med Padel Tennis, så du er sikker på at vælge det Padel Bat som passer til dine behov og ønsker.

Alle kan spille Padel Tennis og det er let at komme i gang – der bliver opført flere og flere baner i Danmark, så alle padelspillere kan få glæde af sporten. Hos Apuls har vi gjort det nemt for dig, som gerne vil i gang med Padel Tennis. Vi tilbyder bat, bolde og cover, så man kan ligne en rigtig padelspillere. Vi har selvfølgelig også sammensat forskellige pakketilbud, så er man er klar til kamp!

Hos Apuls holder vi altid øje med nye og spændende produkter. Og vi har selvfølgelig også et skarpt øje på markedspriserne. Vi kan derfor altid tilbyde lave priser og billigt padel udstyr til markedets bedste priser uden der er gået på kompromis med kvaliteten. Hos os finder man derfor høj kvalitet til lave priser.

Kontakt os på tlf.: 60 62 71 00 eller mail info@apuls.dk for råd og vejledning, eller hvis I er en forening eller Padel Klub, som ønsker pakketilbud på Padel Bat og Padel Bolde til jeres medlemmer.