Albuebind


Albuebind

Se vores store udvalg af albuebandager. Her finder du helt sikkert en albuebandage der passer til dine ønsker og krav. Der findes mange former for albueskader, som kræver forskellig behandling. Vi har albuebandager der dækker over et stort fagområde og er du i tvivl om hvilket albuebind eller bandage du skal bruge. Vil vi hurtigt gennemgå nogle af vores albuebandager og albuebind her:

Først er der vores populære Albue Elastikbind. Et elastisk albuebind der er ideelt til dig som ønsker let støtte over albuen. Fordelen ved dette albuebind er, at du kan bevare stor bevægelighed i albueleddet. Dette er rigtig godt til dig som ønsker støtte i albueleddet, men også fortsat ønsker at kunne være aktiv. Dette Aserve Albue Elastikbind bruges af mange sportsfolk der ønsker let støtte, mens de stadig kan træne og spille kampe. 

Ønskes en total fiksering af albueleder, skal du have en albuebandage med skinne. Her har du vores Aserve Albue Support, der vil levere den totale støtte til dit albueled. I nogle tilfælde vil det være nødvendig at skabe total ro i albueleddet og dette kræver en kraftig albuebandage der kan holde godt til armen. Det kræver at albuebandagen kan spændes til både ved underarmen og ved overarmen. Herved har du mulighed for at skabe et stabilt led der vil give skaden ro. Derudover er denne Albue Support udstyret med en skinne, der vil beskytte og skabe yderlig stabilitet til dit albueled. Kraftig albuebandage i høj kvalitet.