% Vores sommer udsalg er i fuld gang - Se de brandvarme besparelser! %

Albuebind

Der findes forskellige skader, som kan opstå i og omkring albuen, og i denne forbindelse er det vigtigt at skåne leddet med et albuebind. Der findes mange forskellige slags bind, som kan give enten delvist støtte eller en total fiksering.

Læs mere

Albuebind til effektiv og skånsom helingsproces

Når du har brug for at skåne albuen totalt, finder du særlige albuebandager med skinne, som kan skåne leddet mod stød og uheldige bevægelser.

Herunder ses de primære fordele ved at bruge et specialdesignet bind til albuen i forbindelse med en skade på albueleddet:

 • Udviklet til at mindske dine smerter
 • Hurtigere restitution da bandagen sætter skub i helingsprocessen
 • Nemme at lægge på albuen
 • Fås i mange udgaver til både tennisalbue og golfalbue
 • Kan anvendes mod brud som følge af slidgigt eller en irriteret slimsæk

Hos Apuls.dk finder du et stort sortiment af kvalitetsprodukter fra førende brands på markedet for albuebind til både professionelle sportsudøvere og private fitnessudøvere.

Albuebind til tennisalbue i alle størrelser

Albuen er et led, som i løbet af dagligdagen er udsat for stort omfang af slid og ind imellem uheldige bevægelser. ”Tennisalbue” er en betegnelse for den tilstand et menneske oplever, når vedkommende har pådraget sig en overbelastningsskade på bagsiden af underarmen.

Symptomerne er generende og griber ind i din hverdag og fysiske trivsel. Det kan være i form af stivhed i armen, strålende smerten fra ydersiden af albuen og ned igennem underarmen samt smerter selv ved små bevægelser med armen og hånden.

Det er afgørende for en god og effektiv restitution af en skade på albuen, at den holdes i ro og skånes mod hverdagens små stød.

Til dette skal du bruge et specialdesignet bind som albuestøtte.

Du finder et stort udvalg af albuebind, som giver dig de bedste og mest effektive helingsbetingelser. Når du skal finde et støttebind til albuen, har du mulighed for at finde produkter med følgende specifikationer:

 • Elastisk udgave
 • Svedabsorberende udgave
 • Neopren materiale
 • Åndbar udgave
 • Velcrolukning

Det er en praktisk fordel for dig at købe en udgave med velcrolukning. Denne type lukning gør det nemt og effektivt for dig selv at lægge dit bind og tilpasse det til omkredsen af din albue. Denne udgave findes som one size model.

Derudover finder du modeller af elastik, som er et bind, der skal trækkes op på albuen. Her skal du vælge den størrelse, som vil passe til dig. Du finder elastik albuebind i alle størrelser fra XS (21-23cm i diameter) til XXL (33-35cm i diameter).

Hvordan og hvor længe skal jeg bruge mit albuebind?

Det anbefales, at du holder armen i ro, indtil du oplever at smerten begynder at forsvinde i dagligdagen. I denne forbindelse skal du bruge et bandagebind på daglig basis. Der findes masser af udgaver, som er nemme at lægge på albuen selv, og som du kan bære igennem flere timer. Sørg for at vælge et bind, som er åndbar, så du ikke belaster huden omkring albuen.

Når din restitutionsperiode er overstået, og du kan begynde at træne igen, kan du med fordel vælge et nyt bind med svedabsorbering. I samme forbindelse kan det være en praktisk fordel at vælge en udgave med neopren, som sørger for at skabe varme omkring albuen for en hurtigere helingsproces.

Du kan vælge i fremtiden at bruge dit albuebind som forebyggende element, der kan skåne dig mod at udvikle tennisalbue.

Albuebind til golfalbue i mange designs

”Golfalbue” er på samme måde som tennisalbue en betegnelse for irritation og overbelastning på enten over- eller ydersiden af albuen. Overbelastningsskaden opstår typisk som følge af for mange gentagne bevægelser af albueleddet.

Prognosen for at blive smertefri er god, når du sørger for at skåne albuen med albuebind. Støttebind til tennis- og golfalbuer fås i følgende designs:

 • Med/uden indvendig metalskinne
 • Smalle bind til placering under albue
 • Brede bandager

Der findes forskellige udgaver af støttebind til albuen, som kan vælges i forhold til, hvor omfangsrigt det er. Der findes små bind, som skal placeres lige under albuen. Og i den anden ende findes der de større udgaver, som går op på overarm og ned på underarm.

Du skal vælge bind i forhold til, hvor meget støtte du har brug for. Derudover vil der være forskel på tykkelserne af de forskellige bind. Nogle er tynde, mens andre er tykkere i design.

De tynde udgaver kan du bære igennem flere timer og er anvendelig til både genoptræning og til at bære på arbejde og i det daglige.

De tykke udgaver er designet med en indre skinne, som giver din albue ekstra støtte. Disse anbefales at bære i starten, når du har udviklet golfalbue. Disse udgaver kendes også som hyperekstension. Den indvendige metalskinne vil skåne dig mod overstrækning af albueleddet. Hvis du dyrker en type sport eller træning med risiko for at udvikle golfalbue på din dominerende arm, kan du vælge at bruge albuebind med metalskinne som forebyggende foranstaltning.

Sådan slipper du af med din golfalbue

Det er afgørende, at du skåner din albue mod risiko for overstrækning. Dette sker ved hjælp af dit albuebind. Derudover er der andre elementer, som du med fordel kan følge, når du ønsker en hurtighelende albue og mindske dine gener og smerter.

Du kan lave øvelser, mens du bærer støttebind, som kan være med til at smidiggøre og lindre smerterne. Det har positiv betydning for både albuen og huden på din arm, at du fjerner dit støttebind med jævne mellemrum, hvor du laver udspændingsøvelser.

Fjern dit støttebind og stræk din arm ud foran dig. Drej armen så dit håndled vender op imod loftet. Hold strækket i 10-15 sekunder og slap af i armen igen. Gentag bevægelsen et par gange, hvorefter du lægger dit støttebind på albuen igen.

Generelt skal du være opmærksom på de bevægelser, som fører til øgede smerter i albuen, og så vidt muligt undgå dem.

Køb albuebind til dit behov

Alle mennesker har risiko for at få overbelastningsskade i albuen eller håndleddet. Skaden kan være opstået som følge af gentagne bevægelsesmønstre i forbindelse med dit arbejde. Overbelastningsskader af albuen kan derudover opstå, hvis du træner uhensigtsmæssigt med et for fast greb, eller hvis du anvender de forkerte redskaber under træning.

Nogle personer kan registrere, hvornår skaden er opstået og nå at førstehjælpsbehandle området ved at køle det ned. Andre oplever først deres golf- eller tennisalbue, når de daglige smerter er opstået som følge af overbelastningen.

Med andre ord vil der være individuelle behov for type og udgave af støttebind til albuen.

Hos Apuls.dk forhandler vi et bredt udvalg af kvalitetsalbuebind til både golf- og tennisalbue. Derudover kan du bruge støttebind, hvis du har slidgigt, og har pådraget dig en skade i eller omkring albueleddet.

Den store fordel ved støttebind er, at de også giver dig varme omkring albuen, så det opvarmes til gavn for at sætte skub i helingsprocessen af overbelastningsskaden.

Du kan bruge dit albuestøttebind som forebyggende eller behandlende redskab.

Du skal være opmærksom på følgende elementer, når du skal vælge det rette støttebind til dit behov:

 • Type af albue bind (med eller uden skinne)
 • Design af støttebind (som elastik eller med velcro)
 • Størrelse (diameter af din albue)

Hvis du dyrker sport eller træning med stor risiko for overbelastning af din dominerende arm, kan du med fordel vælge at bruge hyperekstentions-udgaven med indvendig mentalskinne som forebyggende tiltag. Denne model er dyrere sammenholdt med de klassiske støttebind.

Hvis du vælger udgaven med velcrolukning, kan du selv justere, hvor tæt dit bind skal sidde. Dette kan være praktisk i løbet af din dagligdag, hvor der kan være behov for forskellige tilpasningsgrader.

Albuebind med fuld design af elastik er et populært valg hos mange personer, da disse kan vælges i mange størrelser, og da de kan bruges under en trøje.

Når du skal vælge den bedste udgave af dette design, skal du kende omkredsen af din albue i centimeter. Når du kender det nøjagtige diametermål, kan du nemt udvælge den model, der vil være den bedste for dig.

De moderne produktudgaver som vi fører her hos Apuls.dk er ergonomisk designede, så elastikstøttebindet vil lægge sig behageligt om din arm. Når du vælger udgaver med neopren, kan du være sikker på, at dit albuebind sidder skridsikkert placeret på armen og har varmereflekterende effekt.

Tilbud på albuebind i høj kvalitet

Når du køber dit støttebind til albuen hos Apuls.dk, kan du være sikker på at få et produkt, der giver dig maksimal komfort og som er moderne designet til at give dig den hurtigste og mest skånsomme helingsproces.

Det skal være muligt for alle vores kunder at blive smertefrie og slippe af med en tennis- eller golfalbue.

Du finder forskellige udgaver af albuebind på tilbud hos os. Når du benytter dig af tilbud, kan du få kvalitetsprodukter til endnu billigere pris. Tilbud har særlig betydning, når du vil have støttebind med metalskinner eller andre betydningsfulde egenskaber såsom neopren.

Vi forhandler støttebind til albuen fra blandt andet følgende mærker for kvalitetsudstyr til både professionelle samt private kunder:

 • Adidas
 • Aserve

Begge mærker er i blandt de førende brands, som igennem flere årtier har udviklet og produceret udstyr til fitnessudøvere og professionel træning.

Du finder produkter fra begge mærker til budgetvenlige priser. Albuebind sælges enkeltvis, og levetiden og holdbarheden er lang, når du vælger dem med høj kvalitet.

Hvorfor er det nødvendigt med et albuebind fra et kvalitetsmærke?

Når du sørger for at finde et kvalitetsbind, kan du på bedst mulig vis forebygge overbelastningsskader samt helbrede en opstået tennis- eller golfalbue. Et støttebind til albuen skal kunne bruges igennem lang tid, hvis det er til forebyggende formål.

Du finder albuebeskyttere fra Aserve i par eller som enkeltvis, som du kan bruge til sportstræning og til kampe. Disse bruges ofte til håndbold og kan findes i juniorudgaver, så du har mulighed for at forebygge skader hos dine børn, når de er aktive med træning.

Kvalitetsbrands udvikler produkter på baggrund af stor udvikling og mange års forbedret produktion. Derfor vil du få de mest moderne og slidstærke støttebind, når du vælger produkter fra de store mærker på området.

Når du vælger et klassisk støttebind uden metalskinne, kan du uden problemer håndvaske det og på den måde forlænge dets levetid. Når du bruger din bind på forebyggende basis i forbindelse med træning, eller når du er begyndt at genoptræne, vil der helt naturligt blive afgivet sved på bindet. For at få maksimalt vedligehold af dit støttebind til albuen, vil det være nødvendigt at vaske det efter behov.

Et albuebind kan bruges i lang tid og kan findes til særlig billig pris, når du benytter dig af tilbud. Derved kan du genoptræne og forebygge overbelastningsskader på albuen både skånsomt, billigt og effektivt.

Se vores store udvalg af albuebandager. Her finder du helt sikkert en albuebandage der passer til dine ønsker og krav. Der findes mange former for albueskader, som kræver forskellig behandling. Vi har albuebandager der dækker over et stort fagområde og er du i tvivl om hvilket albuebind eller bandage du skal bruge. Vil vi hurtigt gennemgå nogle af vores albuebandager og albuebind her:

Først er der vores populære Albue Elastikbind. Et elastisk albuebind der er ideelt til dig som ønsker let støtte over albuen. Fordelen ved dette albuebind er, at du kan bevare stor bevægelighed i albueleddet. Dette er rigtig godt til dig som ønsker støtte i albueleddet, men også fortsat ønsker at kunne være aktiv. Dette Aserve Albue Elastikbind bruges af mange sportsfolk der ønsker let støtte, mens de stadig kan træne og spille kampe.

Ønskes en total fiksering af albueleder, skal du have en albuebandage med skinne. Her har du vores Aserve Albue Support, der vil levere den totale støtte til dit albueled. I nogle tilfælde vil det være nødvendig at skabe total ro i albueleddet og dette kræver en kraftig albuebandage der kan holde godt til armen. Det kræver at albuebandagen kan spændes til både ved underarmen og ved overarmen. Herved har du mulighed for at skabe et stabilt led der vil give skaden ro. Derudover er denne Albue Support udstyret med en skinne, der vil beskytte og skabe yderlig stabilitet til dit albueled. Kraftig albuebandage i høj kvalitet.