BSN Kinesiologi Tape (2,5cm x 5m) Hudfarvet

BSN Kinesiologi Tape er et fantastisk kinesiotape produkt, som vil hjælpe dig til at behandle eller forebygge skader. BSN medical har m.. Læs mere
På lager

189 kr

BSN Kinesiologi Tape er et fantastisk kinesiotape produkt, som vil hjælpe dig til at behandle eller forebygge skader. BSN medical har mange års erfaring med at lave kinesiotape og de er blandt de førende indenfor kvalitet og holdbarhed. 

Et kinesio produkt som BSN Kinesiologi Tape har mange kvaliteter og kan bl.a. hjælpe dig med at undgå en længere periode i stilstand. Ved at bruge kinesiotape, kan din hverdag fortsætte og du vil opnå en rigtig god støtte på det aktuelle område. Det er muligt at ligge BSN Kinesiologi Tape alle steder på kroppen. 

BSN Kinesiologi Tape kan også bruges til at løsne op for blå mærker. Ved at placere et stykke over det beskadiget område, så der trækkes væk fra det blå mærke, vil der opstå en løsende effekt under huden, som giver blodet mulighed for at komme derfra. Alt det og meget mere kan du bruge din BSN Kinesiologi Tape til.

Denne BSN Kinesiologi Taperulle er 2,5cm bred og har en total længde på 5 meter. Findes også i 5cm

Datablad for BSN Kinesiologi Tape (2,5cm x 5m) Hudfarvet

Der er ingen bedømmelser for produktet.

Skriv en bedømmelse

    Dårlig           God